Domů Profil prodejce mylushka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Hranice, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 28.1.2010
Město: Hranice
Stát: ČR

mylushka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den,

jsem ráda, že si prohlížíte mé výrobky. Pro začátek vám sdělím, jak jsem došla až sem...

Mé tvoření začalo celkem nevinně, a to tak, že jsem od sestry, která bydlí v Praze, dostala k narozeninám obruč s přívěškem ve tvaru srdce. Moc krásný. A tak jednou, jak jsem byla u ní v Praze na návštěvě, vzala mě do obchodu, kde dárek koupila. To asi neměla dělat..Když jsem viděla všechny ty korálky, drátky a perličky, hned mi proběhlo hlavou milion nápadů, co by se tak z toho všeho dalo vyrobit. Nakoupila jsem tam toho plnou igelitku, a to skoro doslova.

Poté jsem vždy, když jsem někam jela, hledala na internetu, jestli je v daném městě nějaký obchod s korálky. Sestra vždy, když ode mě odjížděla, táhla si s sebou plný kufr náušnic, náramků...

A tak mě to chytlo, a to moc. Jsem zatím sice na začátku, teprve se v mém koníčku učím chodit, ale moc mě baví vymýšlet kombinace barev, tvarů..

Nejdůležitější pro mě je, že mí blízcí mé výtvory oceňují a hlavně mě v mém snažení, shánění a mých nápadech podporují. Za to jim všem moc děkuji..!!

Doufám, že se mé výrobky budou líbit i vám všem ostatním..!!

Způsob dopravy
Výrobky posílám prostřednictvím české pošty a to ihned po přijetí platby na účet, resp. v nejbližším možném okamžiku (svátky, neděle..). Zboží balím do zapínacích průhledných sáčků, bublinkové fólie a nakonec do bílé obálky. Cena poštovného se liší podle váhy zabaleného zboží: doporučená zásilka do 50g 30Kč, do 100g 34Kč, do 500g 37Kč, do 1kg 43Kč, do 2kg 49Kč. Obyčejně, až na výjimky, se zboží vleze do 50g. V ceně zboží je také započítáno balné, což činí dohromady 5Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mylushka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--