Domů Profil prodejce Ornamentis
  • Prodejce od r. 2018
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: -
Registrace: 4.9.2018
Město: Praha
Stát: ČR

Ornamentis

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte na mém druhém prodejním profilu!Zelené srdce

Jmenuji se Alex a od dětství miluji umění. Před třemi lety mě okouzlila polymerová hmota a od té doby z ní tvořím. Rozhodl jsem se, že už nebudu dělat šperky jen pro své známé, ale že je zkusím nabídnout i tady na Fleru.

V obchůdku Ornamentis najdete autorské šperky, ručně modelované kousek po kousku z polymerové hmoty bez použití jakýchkoliv kupovaných forem či vykrajovátek. Veškeré zdobení i tvary vznikají spontáně a odrážejí tím moje aktuální rozpoložení či něco, co mě zrovna v daný den inspiruje.

ornamentis

Někdy vyrobím pouze ornamentální kousek, jindy na šperk modeluji třeba obličej či ho doplním nějakým přírodním motivem. Fantazii se meze nekladou a proto mám výrobu svých šperků tak moc rád.

Do šperků vkládám kabošony labradoritů a jiných minerálů společně s tradičními skleněnými českými korálky z Jablonce nad Nisou, protože mám rád tradiční českou výrobu, která by se měla zachovat.

Každý kousek je originál, který již nepůjde nikdy zopakovat a proto se může jeho hrdá nositelka pyšnit tím, že ho nikdo jiný na světě mít nebude :)

Pokud byste, milé zákaznice, chtěly navštívit i můj další profil, kde nabízím různé kabošony, ze kterých i já sám tvořím, jděte se podívat do Kabošonové Jeskyně a určitě si vyberete něco i pro svoje vlastní tvoření :)

Díky za návštěvu obchůdku, srdíčka a hezké komentáře Úsměv Alex

Způsob dopravy
Doporučeně Českou poštou
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ornamentis

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--