Domů Profil prodejce peckujeme
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 12 hodin.
  • Karlovy Vary, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 20.9.2018
Město: Karlovy Vary
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 19.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

peckujeme

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Třešňové pecky sypané

Důkladně čištěné sypané třešňové pecky vhodné do hřejivých polštářků. Třešňové pecky velice dobře akumulují teplo - můžete je stejně jako pohankové slupky nahřát na sluníčku, v troubě nebo na topení a naakumulované teplo využít při bolestech...

Pecky z třešní mají mimořádnou schopnost vstřebávat teplotu, ať už teplo nebo chlad, a udržet ji po dlouhou dobu. Po staletí teplé a studené obklady ulevují od mnoha druhů bolesti.

Zahřívací – prohřejí a uvolní bolavá místa. Polštářky můžete přiložit na jakoukoliv část těla – bolavé nohy, klouby, svaly, záda, ramena, krk, břicho atd.

Masážní – příjemně namasírují chodidla a tím i orgány, jejichž zóny se nacházejí hlavně v klenbě chodidla. Můžete také masírovat kteroukoliv jinou část těla, kterou potřebujete uvolnit.

Antistresové – masáž a teplo Vám přinesou klid a pohodu. Na chodidle se nachází ploška Solar plexus. Jemným masírováním napomůžete uvolnění stresu. Polštářky jsou příjemné i do ruky.

Pomáhají při: kloubních potížích, bolestech zad, svalů, nadýmání, bolesti břicha, bolení bříška u miminek. Fantazii se při využití meze nekladou.

Pecky mohou pomáhat ženám nejen při menstruačních bolestech, ale i při bolestech hlavy. Stejně tak dobře slouží na hojení modřin a odřenin. Jak je to možné? Stačí udělat jednu věc. Pecky z třešní nechte pořádně vysušit. Dále je vložte po pevné látky a zašijte. Vzniklý produkt slouží jako polštářek, který je skvěle tvarovatelný a vy si jím následně můžete masírovat si podložit postižené místo. napadlo by vás, že vám pecky mohou pomoct ulevit od bolesti?

Třešňové pecky jsou vhodné jako výplň do nahřívacích polštářků, sedacích polštářků, ale také do hraček. Mají výborné mikro masážní účinky a napomáhají proti bolestem krční páteře, zad, hlavy, břicha a proti migréně. Výrobek vyplněný třešňovými peckami lze nahřát např. na radiátoru, na slunci či v mikrovlnné troubě, ale také nachladit v lednici či mrazáku. Pecky akumulují teplo, které se poté během odpočinku přenáší do lidského těla. Skladujte v chladu, v suchu a na místě, které není na přímém slunci. 

Třešňové pecky velice dobře akumulují teplo - můžete je nahřát na sluníčku, v troubě nebo na topení a naakumulované teplo využít při bolestech břicha, menstruačních bolestech, bolestech hlavy, při zablokování páteře, krku, přinášejí úlevu při dně, revmatických bolestech končetin a kloubů, předcházejí tvorbě křečových žil; ...  Nachlazené naopak pomáhají snížit horečku nebo ulevit od spálenin.

Výhodou třešňových pecek je, že je můžete bez obav prát, neztrácí objem, akumulované teplo udrží velmi dlouho, jsou 100% přírodní.

Pecky jsou volně balené v sáčku dle objednaného množství.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od peckujeme

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--