Domů Profil prodejce MadeByM
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 5 - Slivenec, ČR
  • 33 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 23
Aktivita: aktivní
Prodáno: 33
Registrace: 9.2.2010
Město: Praha 5 - Slivenec
Stát: ČR

MadeByM

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Děkuji, že jste zavítal(a) do mého obchůdku!

Jmenuji se Marta a tvorbou šperků se zabývám od roku 2008. Velice mě baví celý proces tvorby, kdy se z hromádky korálků, vinutek či minerálů postupně rodí výsledný šperk.

Tvořím převážně technikami šitého šperku (beadweaving) a korálkové výšivky (bead embroidery), občas pro změnu ketluji, navlékám či motám drátky. Používám kvalitní korálky české výroby Preciosa a Matubo, velmi kvalitní japonský rokajl Toho a Miyuki, broušené korálky a kameny Swarovski, minerály a velmi často též originální vinuté perle a kabošony od šikovných tvůrců z Fleru.

Použité bižuterní komponenty (náušnicové háčky, zapínání, apod.), jsou z kvalitních bezniklových materiálů, většinou s rhodiovanou povrchovou úpravou pro zachování delší životnosti (nečernají).

Převážná většina vystavených šperků je k dispozici pouze v jednom exempláři. Na přání mohu vytvořit šperk podobný, ale nikdy ne stejný, aby byla zachována originalita každého kusu.

Aby Vám šperky z korálků dlouho sloužily k Vaší spokojenosti, je potřeba se o ně též náležitě starat a přechovávat je nejlépe jednotlivě oddělené a mimo přímé slunce a světlo. Není vhodné se šperky spát, namáčet je, sportovat s nimi či na ně aplikovat parfémy, krémy, apod.

Hotové šperky posílám v dárkových krabičkách, zabalené v bublinkové folii a v bublinkové obálce, doporučeně prostřednictvím České pošty. Možný je též osobní odběr na území Prahy.

Tady je na ukázku pár mých výtvorů, které se rozběhly do světa dřív, než mohly nakouknout na Fler :-)

 

 

     

   

     

   

  

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám pečlivě zabaleno v bublinkové folii a bublinkové obálce doporučeně Českou poštou. V Praze ráda předám osobně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MadeByM

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--