Domů Profil prodejce MDesignprint
  • Prodejce od r. 2018
  • Sněžné, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 23
Aktivita: -
Registrace: 4.12.2018
Město: Sněžné
Stát: ČR

MDesignprint

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém nově otevřeném obchodě,chci zde nabídnout výrobky spojené s designem,tiskem a fotografií,fotoobrazy,designové hodiny,světelné LED hodiny,světelné fotoobrazy,fotolampy,které prosvětlí Váš interiér světlem barev jaké jsou na fotografii nebo grafice.

Jestliže máte nějakou grafiku,fotografii nebo fotografie z cest,dovolené,děti oblíbené místo atd. a pošlete je,vyhotovím Vám jak klasické fotoobrazy,hodiny,ale také světelné LED hodiny,světelné fotoobrazy,fotolampy s Vaším motivem.Vašemu interiéru to dodá nový osobní rozměr a rozhodně to nikdo nepřehlédne.Ve dne normální fotoobraz,hodiny a ve tmě nepřehlédnutelné,třeba relaxační světlo.

Světelné fotoobrazy,světelné hodiny,fotolampy budou dodány včetně příslušenství,takže stačí po rozbalení jen strčit do zásuvky.Dodávka standardně se stmívačem buď s manuálním nebo na dálkové ovládání a zdrojem napětí 12V(který normálně strčíte do zásuvky 220V),takže můžete měnit intenzitu světla podle potřeby.

Protože světelné výrobky jsou osazeny LED diodami je spotřeba velmi nízká.U každého zboží je uvedena maximální spotřeba,která se pohybuje v řádu jednotek Wattů.Záleží taky samozřejmě na velikosti výrobku.

Tisk je proveden na speciální prosvětlovací materiál pigmentovými inkousty a poté je tisk zalaminován,který chrání tisky před poškozením.

Budu rád za Vaše komentáře.Martin

 

 

Zde bych Vám chtěl ukázat moje makrofotografie převážně kapek a detailů z přírody.Je to svět,který je skrytý,ale je kouzelný a krásný.Jestliže máte nějaké dotazy,můžete mě napsat přes fler poštu.Budu rád za Vaše komentáře.Prosím o dodržování autorského práva.Martin

Způsob dopravy
DPD,GLS,případně po domluvě jiný dopravce.Zboží v kartonové krabici pečlivě zabaleno.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MDesignprint

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--