Domů Profil prodejce tiskzplastu
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Jihlava, ČR
  • 96 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 96
Registrace: 6.2.2019
Město: Jihlava
Stát: ČR

tiskzplastu

/ Prodávající
Novinky
1026697
8.10.2022 Opět jsem rozšířil své produkty o další vykrajovátka! Tentokrát se jedná hlavně o Vánoční - perníček, sněhulák, dárek ... Neváhejte se podívat.
Zároveň jsem přidal ještě posledního lenochoda, který mi zbýval.
Pouze pro připomenutí, platí stále doprava ZDARMA.

 

Vítám Vás na svém profilu. Můj velký koníček, kterému jsem se začal věnovat sice nedávno, ale již mám dostatečnou zkušenost, abych nabízel své služby dál, je 3D tisk. Ve velké většině tisknu funkční věci a dekorace a to především z materiálů PLA, ABS nebo Nylon.

Výběr z mých přívěsků

Pokud máte zájem o jiné barevné varianty, případně byste si představovali jiný tvar přívěsku, neváhejte mi napsat! V domluvě není problém

O 3D tisku

3D tisk je poměrně mladá technologie, která spočívá v postupném nanášení různě tlustých vrstev plastu na sebe. To dává výrobku nezaměnitelný a specifický vzhled. Stačí pouze mít vhodný 3D model a tiskárna už se sama postará o výrobu konkrétního produktu.

Tisknutelné materiály

Nejčastěji tisknu dekorace a to především z materiálu PLA. PLA je totiž biologicky odbouratelný materiál vyrobený z přírodních zdrojů, primárně z kukuřičného škrobu, cukrové třtiny a podobně. Pro dekorace je nejvhodnější kvůli nízké ekologické zátěži a relativně nízkou cenou materiálu.

Velikost tiskové plochy 250 x 210 x 210 mm umožnuje tisk středně velkých objektů. Jestliže máte zájem o nějaký specifický výrobek přesahující tyto rozměry, tisk probíhá v menších dílech, které se následně slepují dohromady.

Doufám, že si z mé nabídky něco vyberete a jestliže ne, není problém domluvit výrobu individuálních výrobků pouze pro Vás!

Jedno poštovné!

Můžete se podívat i na naše další Fler obchody - Svíčky z VysočinyPeeDee a PeeDee lignum. Pokud provedete více nákupů v našich obchodech a do poznámky uvedete, že objednáváte z více našich Fler obchodů, platíte pouze jedno poštovné za všechny objednávky. 

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím Zásilkovny kvůli nejlevnější ceně poštovného. Balíky jsou vždy zabaleny tak, aby nehrozilo jejich poškození (bublinková obálka nebo balíček s bublinkovou fólií či jinou výplní).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od tiskzplastu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--