Domů Profil prodejce Quiet.Book by Marcela Rájová
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Rousínov, ČR
  • 231 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 23
Aktivita: aktivní
Prodáno: 231
Registrace: 24.2.2019
Město: Rousínov
Stát: ČR

Quiet.Book by Marcela Rájová

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás na mém prodejním profilu, kde si můžete prohlédnout a také zakoupit kvalitně ušité edukativní pomůcky pro děti (především Quiet books).

• CO ŠIJI NEJČASTĚJI:


QUIET BOOK 

Všechny mé knihy jsou šité na šicím stroji v nekuřáckém prostředí, bez zvířat. Základem každé knihy je 100% bavlněné plátno, výztuha Ronar Fix Lux a jako doplňkový materiál používám Filc, koženku, zrcadlové folie, tyl, průhledné folie, kovová galanterie, plastová galanterie, stuhy, zipy, suché zipy, magnety, prýmky.... a mnoho jiného 

Knihu NELZE PRÁT V PRAČCE, pokud knihu vyperete = zníčite ji, na knihu, která je vypraná v pračce se nevztahuje žádná záruka. 
V případě znečištění sundejte veškeré odjimatelné aplikace a knihu vlhkým hadříkem otřete a zbavte nečistot.

Quiet Books (všeobecně) nemají  potřebné atesty pro malé děti a nelze je tedy z hlediska norem a předpisů považovat za "hračky". Knihy většinou obsahují malé dílky a proto jsou určeny pro společnou hru rodičů a dětí, kteří dohlíží na to, aby se dítě nepokusilo knihu sníst a zároveň hru vedou tak, aby využili celý potenciál knížky - aktivty lze rozšířit o určování barev, tvarů, vyprávění příběhů apod...

Máte možnost zakoupit knihu, která je již hotová a připravena k okamžitému odeslání, nebo si sestavit svoji knihu dle nabídky a nebo také nechat si ušít knihu zcela podle Vašich představ (však u těchto knih je opravdu dlouhá čekací doba). Knihy šiji téměř 3 roky a mám za sebou více než 160 ušitých a předaných knih. (v případě zájmu mohu poslat odkaz na stránky, kde si můžete celou moji tvorbu prohlédnout).

Všechny mé knihy jsou doplňovatelné, takže máte možnost vybrat libovolný počet stran a poté postupně doplňovat.

S rostoucím věkem dítěte můžete dokupovat strany, které budou adekvátní k danému věku a tak si zajistíte, že kniha bude pro dítě stále atraktivní.

 

 

MAGNETICKÝ RYBOLOV

Skvělá edukativní hra, kdy dítě procvičuje především motoriku, trpělivost, rychlost a také soutěžního ducha. Děti mohou také procvičovat barvy a základní počty. Základní sada obsahuje 10 rybiček a udičku. Mužete také zakoupit pytlík pro uchování rybek, další prut pro společnou hru a navíc jednotlivé rybky.

Rybičky jsou šité z filcu v rozměru cca. 9x5,5cm, prut je z dubové kulatiny v délce 18 cm





TÝDENÍČEK 

 

Skvělý montessori pomocník, který dětem pomůže s orientací v týdnu. 
 
Špatně  se Vaše dětičky orientují v jednotlivých dnech v týdnu a částo se ptají kolikrát ještě budou muset vstávat do školky a jestli se zítra ráno budou moci koukat na pohádky ?  - pokud Ano, tak skvělým pomocníčkem je tento bavlněný Týdeníček.

Každý den si dítko “nalepí” do kolonky vybraný symbol a tak již pozná, kdy je víkend a kdy musí vstávat do školky :) 

PEXESO 

Všechna má pexesa jsou ze 100% bavlny, vyztužena Ronar Fixem.
Pytlíček je taktéž z bavlny.

__________________________________________


• DOPRAVA •

Všechny mé knihy odesílám prostřednictvím pošty, kdy posílám jako cenný balík za 135Kč. (balík dorazí většinou do druhého dne). Na vyžádání mohu poslat i "pouze" doporučeně, kdy balík stojí 85Kč. V balíčku spolu s knihou je vždy přiložena faktura za doručené zboží.

Oststní zboží - pexesa, rybolov, týdeníčky posílám doporučeně za 55Kč
——————————————————

• UPOZORNĚNÍ •

POZOR!!! Quiet books jsou Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahují malé části.
Pokud zakoupíte knihu mladšímu dítěti, tak je nutná asistence dospělé osoby.


KNIHA JE VNÍMÁNA JAKO DIDAKTICKÁ POMŮCKA, NE JAKO HRAČKA, PROTO DOPORUČUJI, ABY POUŽITÍ PROBÍHALO VŽDY POD DOHLEDEM DOSPĚLÉ OSOBY.

GDPR: Vámi poskytnuté osobní údaje budou využity POUZE k vyřízení a doručení objednávky, dál je nijak nezpracovávám. Uchovávám zabezpečené po dobu nezbytně nutnou, kterou mi nařizují předpisy a zákony

Způsob dopravy
Quiet Book odesílám pouze jako cenný balík s pojištěním prostřednictvím pošty za 135Kč. Oststní balíčky doporučeně dle tarifu pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Quiet.Book by Marcela Rájová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--