Domů Profil prodejce Kioki
  • Prodejce od r. 2019
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 26.2.2019
Město: Praha
Stát: ČR

Kioki

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Pod pseudonymem KIOKI je možné nalézt více různorodých projektů ať již uměleckých nebo týkajících se těla a duše. Jedním z těchto projektů je i výroba náramků z minerálních korálků. Kameny mají jistou moc působit na naši psychiku, povzbuzovat pozitivní energii a před negativní nás ochraňovat. Vzniká tak šperk, který nás nejen zkrášlí zvenčí, ale postará se i o vnitřní klid.

 

Kazdý náramek má své poslání díky kombinaci různých minerálů. Ráda doplňuji náramky i o další komponenty z jiných materiálů jako jsou dřevěné korálky, stříbrné či zlaté zdobení a další. Velmi jsem si oblíbila korálek ze semínka zvaný rudraksha, který lze využít jako nosič kapky esenciálního oleje. Stejně tak lávové korálky. Pokud esenciální olejíček na korálek kápneme, vytvoříme aromanáramek, jehož vůně nás bude provázet celý den.

Způsob dopravy
Zboží Vám zašlu poštou nebo se můžeme dohodnout na osobním převzetí v Praze. Poštovné závisí na váze zboží a jeho výše odpovídá ceníku České pošty. Zboží balím do bublinkové obálky a zasílám doporučeně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kioki

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--