Domů Profil prodejce NUlabel
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 4, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 7.3.2019
Město: Praha 4
Stát: ČR

NUlabel

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte! 

Značka NuLabel je jedno z mých tří dětí.

Dvě děti už mi spokojeně běhají po zahradě a tak nazrál čas na dalšího milovaného drobečka, který sebevědomě poroste a já budu mít tu čest být u toho.

Vznikla tedy oděvní značka z pražských Nuslí: NuLabel od které si pořídíte vytříbený produkt šitý s láskou, pečlivostí a ohledem na nositelku/nositele.

Oblečení z poctivých a vyzkoušených materiálů pro vaše pohodlí.

Nosící oděvy pro maminky a tatínky, kteří mají rádi své drobečky nablízku a chtějí si s nimi užít intenzivně každou možnou chvíli, jsou vyrobeny z již předepraných materiálů, takže se Vám při praní již nesrazí a díky tomu můžete oblečení nosit bez obav každý den.

Díky elegantnímu střihu Vám bude mikina slušet i když nebudete mít vepnutou vsadku na děťátko, můžete tak využít i na klasické nošení a bude Vám dělat dvojitou radost.

Znáte ten problém, když si koupíte nosící mikinu a z počátku je vše v pořádku, ale pak Vám dítko vyroste a z mikiny Vám začínají vykukovat nožičky?      Naše oblečení je navrženo tak, aby Vás tento problém netrápil a mohli jste pohodlně nosit i odrostlejší drobotinu, která již začíná zkoumat nová dobrodružství na vlastních nožkách.

Sama moc dobře vím, že jakákoliv pomůcka, chytrá inovace prostě cokoli co rodičům usnadní nebo zjednoduší život je jako dar z nebes. Milovala jsem nošení svých dětí v šátku, to byl pro mne ten pravý zlepšovák. Nemuset se starat o kočárek, moci si dojít a dojet kamkoli potřebuji, mít volné ruce, no hotová paráda. Podobný pocit bych ráda předávala i já.

Každá mikina je originál. Vždy vyrábím jen jednu v daném designu.

Pokud jste nenašli přesně co jste hledali, ale mikiny se Vám líbí jen byste volili jiné barevné kombinace ozvěte se.

Mikiny šiji i na míru :-) dle již prezentovaných tipů mikin.

Pořiďte si kousek, který nikdo jiný nemá. 

Těším se na Vaše nákupy a návštěvy Úsměv

OBCHODNÍ PODMÍNKY

 

  1. CENY ZBOŽÍ A DOPRAVA

Ceny zboží zde uvedené jsou ceny konečné (vč. DPH) a jsou platné v momentě uskutečnění objednávky. K ceně zboží bude připočteno poštovné (viz. níže).

Zboží je zasíláno jako doporučená zásilka prostřednictvím České pošty. Za vnitrostátní zásilky Vám bude účtováno poštovné v ceně od 119 Kč do 169 Kč podle rozměrů balíčku. Cena bude upřesněna prodávajícím při přijetí objednávky. Poštovné při zaslání do zahraničí se řídí platným ceníkem České pošty. V takovém případě bude celková cena poštovného vždy upřesněna prodávajícím při přijetí objednávky v závislosti na předpokládané hmotnosti a rozměrech zásilky.

Prodávající umožňuje také osobní převzetí zboží po předchozí domluvě s kupujícím. V takovém případě nebude poštovné účtováno.

 

  1. ZPŮSOB PLATBY A DODÁNÍ ZBOŽÍ

Platba za zboží je možná pouze předem bankovním převodem na účet prodávajícího. Na dobírku nezasílám! Platební údaje pro platbu převodem na účet obdrží kupující e-mailem s potvrzením o přijetí objednávky. Účet je veden u mBanky. Kupujícím ze zahraničí budou platební údaje po potvrzení objednávky dodatečně upřesněny a budou jim v případě potřeby na požádání sděleny kódy BIC/SWIFT a IBAN a další údaje nezbytné k provedení platby. Přijímám platby v Kč a EUR. Při platbě ze zahraničí nebo v jiných měnách může Vaše banka požadovat další poplatky za konverzi měny nebo mezistátní platbu.

Dodací lhůty:

Veškeré vystavené zboží je skladem a bude odesláno nejpozději do dvou pracovních dní od přijetí platby. Dodání očekávejte zpravidla během 48 hodin od odeslání zboží, o kterém budete vyrozuměni e-mailem. Ten obsahuje i odkaz s podacím číslem zásilky, který umožňuje zásilku sledovat on-line v systému dopravce.

 

  1. ZÁRUČNÍ LHŮTA, REKLAMACE A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Zboží podléhá záruce. Záruční lhůta je 24 měsíců od data prodeje. Jako doklad o zaplacení a záruční list slouží faktura přiložená ke každé zásilce. Pokud zboží vykazuje vady, má kupující nárok na reklamaci. V takovém případě nejprve kontaktujte prodávajícího a popište důvody reklamace. Následně bude dohodnut způsob vyřízení reklamace (oprava, výměna zboží, odstoupení od smlouvy a vrácení platby za zboží). Prodávající poté vyřídí reklamaci dohodnutým způsobem bez zbytečného odkladu, nejpozději v zákonné lhůtě 30 dnů od přijetí reklamace. Přijetí reklamace není možné bez předchozí domluvy kupujícího s prodávajícím. Reklamované zboží není možné zaslat na adresu prodávajícího na dobírku. Taková zásilka nebude prodávajícím převzata a bude obratem vrácena na adresu kupujícího.

Nárok na reklamaci zaniká, jestliže bylo se zbožím nakládáno v rozporu s návodem k údržbě, který je vždy zasílán společně se zbožím (např. nevhodný způsob praní). Kupující bere na vědomí, že důvodem k reklamaci při výrobě na zakázku nemohou být drobné odchylky od vyobrazených předloh v barevném odstínu.

Kupující má nárok na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. V takovém případě je nutné nejprve kontaktovat prodávajícího a oznámit mu úmysl odstoupení od smlouvy. Poté může kupující vrátit zboží zpět na adresu prodávajícího. Prodávající má pak 10 dnů lhůtu na posouzení stavu vráceného zboží a po uplynutí této lhůty je povinen vrátit cenu zboží vč. poštovného nejpozději během dalších 10 dnů zpět na účet kupujícího. Náklady na vrácení zboží prodávajícímu hradí kupující. Zboží není možné vracet prodávajícímu na dobírku. Taková zásilka nebude prodávajícím převzata a bude obratem vrácena na adresu kupujícího.

Nárok na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu zaniká v případě, že:

  1. a) uplyne více než 14 dnů od převzetí zboží kupujícím
  2. b) zboží vykazuje prokazatelné známky nošení nebo používání, je poškozeno nebo není ve stavu schopném dalšího prodeje
  3. c) zboží bylo upraveno nebo vyrobeno na přání zákazníka (např. šaty šité na míru)

Prodávající má právo vrácenou částku za zboží snížit o náklady spojené s jeho uvedením do původního stavu (např. nahrazení odstřižených visaček, vyčištění apod.).

 

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě, či jinak zneužity.

Provozovatel portálu Fler chrání veškeré informace zaslané při registraci uživatelem ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a je oprávněn je poskytnout pouze za podmínek dále uvedených v pravidlech užívání ( viz. odstavec VIII na https://www.fler.cz/pravidla-uzivani-pravni-dolozka).

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od NUlabel

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--