Domů Profil prodejce SvAteli
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Jevíčko, ČR
  • 3145 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 14
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3145
Registrace: 16.3.2019
Město: Jevíčko
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení zákazníci, upozorňujeme Vás, že vzhledem ke zdražení poštovného u České pošty, budeme před potvrzením objednávek, upravovat výši poštovného podle skutečné velikosti balíčku. Děkujeme za pochopení! Vážení zákazníci, dále Vám oznamujeme, že z technických důvodů v současné době některé objednávky...

SvAteli

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Dobrý den, vítáme Vás v našem obchůdku, kde nabízíme tradiční, originální ručně dělané výrobky a grafiku na zakázku. 

 A proč SvAteli? 

Protože jsme takový malý svatební ateliér, kde naleznete vše pro Váš "velký den" od rozlučky se svobodou až po výslužky...

 

Velkou část naší nabídky tvoří svatební oznámení a další svatební tiskoviny s originálním autorským designem. Navrhneme např. svatební oznámení podle Vaší svatební kytice nebo jej vyrobíme v barvě Vaší svatby.

Jednotlivé položky jsou doplňovány postupně. Jestliže v naší nabídce nenajdete to, co hledáte nebo preferujete konkrétní barvy či doplňky, neváhejte nás kontaktovat, rádi vše připravíme podle Vašeho přání.

 

Tak vstupte, dívejte se, vybírejte ...

 Doporučte nás svým známým  ...

A nezapomeňte se občas vrátit k prohlédnutí novinek  ...

 

 

image  

 

Veškeré grafické práce a návrhy, návody a postupy jsou autorskými díly, podléhají licenci  

 Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License.

 

Využití našich produktů pro komerční účely je možné po dohodě a sepsání náležité smlouvy!

TISK                                                                                                                               Všechny grafické práce a další tisky provádíme výhradně v autorizovaném profi studiu. Tisk probíhá ze stejného programu jako náhledy našich produktů, proto jakékoli větší odchylky od vysaveného zboží jsou v reálu minimální.

SVATBA                                                                                            Minimální odběr je 30kusů oznámení, 6kusů menu, 10kusů pozvánek ke stolu, 10kusů jmenovek. Ostatní tiskoviny na dotaz. V případě objednání menšího počtu tiskovin je účtován paušální poplatek 210,- Kč (za zpracování a sazbu k tisku) Etikety a samolepky mají standardní formát, uvedená cena platí při odběru minimálního počtu (etikety na víno 8x10cm, min. odběr 12ks a dále násobky 6ti, etikety na výslužku 4x4cm, min. odběr 48ks a dále násobky 24. S ohledem na to, že náklady na zpracování menšího počtu převyšují zisk a vzhledem k tomu, že u dotisku nelze garantovat 100% totožnost s předchozím tiskem, doporučuji objednat část tiskovin jako rezervu. Jakýkoli dotisk je zpoplatněn jako nová objednávka.

Obálka v designu oznámení - jde opět o výrobu na zakázku a to komplet celé obálky - tedy tisk motivu z oznámení a následně ruční formátování a skládání jednotlivých obálek na požadovaný formát. Proto také cena odpovídá celému tomuto procesu za výrobu originálů. 

Oznámení podle svatební kytice - vzhledem k tomu, že velká část našich zákazníků chce mít vše sladěné do nejmenších detajlů a s ohledem na to, že květinová svatební oznámení jsou stále "in", nabízíme vnávrh a výrobu oznámení podle Vámi zaslaného obrázku svatební kytice nebo výzdoby...

Vzorek svatebního oznámení - obrázky vystavených oznámení jsou totožné s grafikou k tisku, tedy barevnost je stejná (nezkreslená např. jako u fotografie). Jestliže chcete mít jistotu, že jste vybrali dobře, můžete si objednat vzorek svatebního oznámení. Cena vzorku je 250,- Kč, z toho 200,- korun se stává vratnou zálohou, která vám bude odečtena z následné objednávky svatebních oznámení.

Texty, prosím, zasílejte v přesném znění, jak je na oznámení chcete mít. Nejlépe psáno ve Wordu. (nikoliv jen údaje s tím, že text má být shodný jako na vzoru). Toto platí i v případě, že texty v průběhu naší komunikace měníte - opět zasílejte celý text, nikoliv pouze změněné části. Odpovědnost za textovou správnost nese vždy zákazník, proto si prosím své texty několikrát pečlivě zkontrolujte!

Požadujete-li úpravu grafiky (netýká se textu), může Vám být účtován příplatek 50,- Kč, 100,- Kč nebo 150,- Kč podle náročnosti úprav. V případě náročnějších úprav (tištěného) oznámení nebo navržení zcela nového oznámení na Vaše přání účtuji paušální poplatek 350,- Kč. Vložení fotografie je v ceně.

U některých oznámení (především lepená a skládaná) jsou možné změny barevnosti (včetně stuh) podle skladových zásob. Na Vaše přání lze doobjednat i materiály, které nejsou skladem. Zde se prodlouží doba dodání a je účtován poplatek na dopravu od dodavatele ve výši 150,- Kč.

Všechny obrázky jsou ilustrační. Zpravidla ke všem oznámením je možné navrhnout i další tiskoviny a placky ve stejném designu a naopak, tedy podle svatební placky z naši nabídku (nebo podle Vašeho přání) je možné udělat další tiskoviny včetně oznámení...

Svatební oznámení a ostatní tiskoviny jsou ručně formátovány. To znamená, že ve výsledku se jednotlivé kusy mohu mírně lišit (max 1-2mm) Nikdy není narušen tisk a celkový dojem. Děkujeme za pochopení.

Krabičky na výslužky a ostatní větší zásilky jsou zasílány jako Balík na poštu prostřednictvím ČP s.p.

DOSTUPNOST ZBOŽÍ A POČET KUSŮ K OBJEDNÁNÍ                      Nabízené a vystavené zboží na našem profilu jsou "vzory", podle kterých je na základě Vaší objednávky vyroben originál, který následně obdržíte. Uvedený termín a počet kusů k objednání tedy informují o tom, kolik kusů daného zboží jsme schopni vyrobit v uvedeném čase. Máte-li zájem o větší množství či rychlejší dodání zboží, jsme zpravidla schopni jej vyrobit a dodat, ale pouze na základě předchozí dohody.

VŠEOBECNÉ INFORMACE                                                                   Veškeré ceny za doplatky a doplňkové služby, uvedené v odstavcích "O produktech" jsou uvedeny bez provize Fleru. Reálná cena se zobrazí v nabídce u daných produktů. Ceny veškerého vystaveného zboží jsou konečné (tedy již po započtení Fler provize)

POJUIŠTĚNÍ ZÁSILKY                                                                                       Poštovné máme automaticky nastaveno na nejnižší možnou hranici tak, jak jej většina zákazníků preferuje. V ceně služby není zahrnuto pojištění zásilky. (doporučeně neznamená pojištěně!) Máte-li o pojištění pro případ poškození či ztráty zájem, informujte nás, prosím, předem, aby mohla být cena poštovného upravena. Pojištění doporučujeme u zásilek s hodnotou nad 600,- Kč. Není-li zásilka pojištěna, veškerá rizika a další náklady spojené s poškozením či ztrátou zásilky na sebe přebírá zákazník.

V případě jakýchkoli dotazů, připomínek a přání nás neváhejte kontaktovat. Naši prioritou je spokojený zákazník - vždy se Vám snažíme vyjít vstříc a domluvit se.

Pokud jste s našimi službami spokojeni a líbí-li se Vám naše zboží, prosíme Vás o zpětnou vazbu v podobě hodnocení. Pomáháte tím i dalším nakupujícím. Naší největší odměnou je Vaše spokojenost a opakované návštěvy v našem Svatebním Ateliéru. Děkujeme!

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštu, grafické práce e-mailem. Drobné věci balím do bublinkové obálky, větší do odpovídající krabice. Pokud si zákazník nepřeje jinak, zasílám doporučeně. Běžně odesílám do 3-5dní po připsání platby. V případě větší časové náročnosti(např grafika na přání) Vás o termínu budu informovat. Cena poštovného u jednotlivých položek platí pro odběr množství uvedeného v nabídce. V případě objednání více položek nebo většího počtu jedné položky se cena poštovného upravuje podle tarifů dopravce. Na tuto skutečnost je zákazník informován před potvrzením objednávky. Na dobírku neposílám. Po dohodě je možné osobní převzetí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SvAteli

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--