Domů Profil prodejce sellerie halais
  • Prodejce od r. 2019
  • Prague, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 9.4.2019
Město: Prague
Stát: ČR

sellerie halais

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Amelie Halais a jsem Francouzka. Specializuji se na výrobky z kůže. V roce 2015 jsem vytvořila vlastní značku a začala jsem vyrábět nové a opravovat starší, případně poškozené kožené  vybavení pro koně.

Vlastním francouzský diplom pro sedláře a řemeslníky pracující s kůží(CAP) a v minulosti jsem pracovala pro společnost Hermes.

V roce 2016 jsem se mi podařilo vyhrát cenu pro nejlepšího tradičního řemeslníka regionu východní Francie a dostala jsem se do celonárodního kola. Organizátorem soutěže je BGE (organizace, která podporuje malé podnikatele).

V roce 2017 jsem zvítězila v soutěži o nejlepšího řemeslníka svého regionu (Ardeny). Také jsem obdržela cenu města Charleville Mezieres (centrum regionu Ardennes).

V letošním roce 2019 jsem obdržela známku “atelier Art de France”, která je udělována pouze nejlepším řemeslníkům ve Franci, kteří zachovávají stará řemesla a jejich postupy se zakládají na tradiční ruční práci.

Každá výrobek je unikát, který vlastnoručně vyrábím ve svém ateliéru,vzhledek k použitému materiálu a ruční práci nejsou 2 výrobky stejné.

 

Amélie Halais, votre professionnelle du cuir est spécialisée dans le travail du cuir fait main. Depuis 2015, est crée et répare des articles sur mesure de maroquinerie et de sellerie.

Titulaire d'un CAP sellier harnacheur, j'ai intégré pendant 1 an l'enseigne de luxe Hermès.

Reconnue pour mon savoir-faire, j'ai été élue en 2017 meilleur artisan régional d'art. J'ai aussi remporté le "Trophée des entreprises" décerné par la mairie de Charleville Mézières.

En 2016, j'avais déjà reçu le prix du meilleur artisan grand-nom par la BGE, organisme qui impulse la création d'entreprise, et qui a atteint la finale nationale.

En 2019, je suis le label atelier Art de France qui récompense les meilleurs artisans français.

Attachée aux compétences françaises, c’est moi. 

 

Chaque création est une pièce unique cousue dans mon atelier

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od sellerie halais

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--