Domů Profil prodejce Fairy-locks
  • Prodejce od r. 2019
  • Heřmanův Městec, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 14.10.2019
Město: Heřmanův Městec
Stát: ČR

Fairy-locks

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
O nákupu
JAK SI VYBRAT SVÉ FAIRY-LOCKS?   1) Volba materiálu:


Z VLNY (wool dreads):
Dready jsou lehčí, měkčí a lze je opakovaně barvit.

 

Z KANEKALONU:
Kanekalon je syntetický materiál napodobující pravý lidský vlas. Dready z něj jsou těžší něž dready z vlny a nelze jej v domácích podmínkách snadno barvit.


Neumíme jednoznačně říct, který materiál Vám bude vyhovovat více. Dready z obou materiálů mají své stoupence :)

 

2) Textura:

 

Každé námi vyrobené dready jsou naší vlastní ruční prací. Vždy se snažíme o co nejpodobnější texturu té, jež je vyobrazena na fotce u modelu, který jste si zvolili. Drobné odlišnosti se však vyskytnout mohou, jsou nedílnou součástí handmade tvorby :)

 

3) Výběr barvy dreadů   Vlna:

U vlněných dreadů si volíte mezi barvou prezentovanou na fotce a jiným barevným zpracováním dle Vašich vlastních požadavků. Dready barvíme ručně, proto se může každá várka kapku lišit :)

Chcete-li dready sladit s barvou Vašich vlasů, můžete požadavky doplnit o své fotografie, podle kterých namícháme Váš odstín vlasů. Kvůli zkreslení fotkou a rozdílnému vyvážení monitorů nemůžeme zaručit přesnost barvy.
 

Tip: vlněné dready si můžete nabarvit sami doma, pomocí barev na vlasy, nebo barev na vlnu. V takovém případě doporučujeme objednat co nejsvětlejší dready. Pozor, tmavé dready na světle nepřebarvíte, je nutné je první odbarvit.

 

Kanekalon:

Nelze jej barvit, proto si pečlivě vyberte Vám nejmilejší barvu. Není nezbytné, aby barva dreadů přesně odpovídala barvě vlasů - naopak, kanekalonových dreadů lze využít právě i pro změny barvy účesu, bez pro vlasy zatěžujícího barvení :) 

Pozor, reálná barva dreadů se může nepatrně lišit od barvy, kterou vidíte na svém monitoru - je to způsobeno rozdílným vyvážením barev jednotlivých monitorů.

 

 

Co znamená "DE" dread?

 

 "DE dread" je zkratkou pro "double ended dread", v překladu DREAD SE DVĚMA KONCI. 

 

Jedná se o jeden dlouhý dread, který se při instalaci na hlavu překládá a po napletení na hlavu se promění v dready dva. Není nutné dread překládat přesně v polovině. 

P1013289   

 

Údržba fake dreadů z vlny vs. fake dreadů z kanekalonu


Před napletením:

Vlna:
Vlněné dready dodáváme připraveny k instalaci na hlavu. Pro navonění, zjemnění a lesk můžete použít běžný kondicionér na vlasy (možno naředit vodou nebo připravit lázeň z vody a trochy rozmíchaného kondicionéru). Další možností je použití přípravků přímo na vlnu.

Kanekalon:
Dready z kanekalonu dodáváme také připravené k napletení, zbaveny alergenních látek. Pokud si chcete dready před napletením navonět a zjemnit, můžete jim připravit lázeň z vody a trošky aviváže.

 

V průběhu nošení:

Oboje dready můžeme umývat společně s vlasy běžnými šampony (šampon můžete naředit vodou). Pro Vaše pohodlí doporučujeme omezit mytí na 2 - 6 krát měsíčně. Vlasy s vpletenými dready se nebudou tolik mastit a intervaly mezi mytím lze postupně prodlužovat. Pokud však cítíte potřebu častějšího mytí hlavy, nemusíte se bát, že by dreadům ublížilo ;)


Délka nošení: Dready přeplétáme po 1 - 3 měsících, v závislosti na:
1) cuchavosti vlasů - když se u hlavy začne tvořit dread z vlastních vlasů, je třeba fake dready sundat a rozčesat vlasy. Poté se dready mohou vrátit zpět na hlavu
2) rychlosti růstu vlasu 
3) kvalitě připletení dreadů

Po sundání/před opětovným napletením:

Vlna: 
Dready vypereme v ruce - použijeme buď prací prostředek na vlnu, nebo šampon. Pro lesk a stálost barvy můžeme na závěr připravit lázeň z vody a kondicionéru, nebo z vody s trochou octa (zápach octa vyvětrá). Vyždímáme, protřepeme, pověsíme a necháme uschnout. Dready jsou opět připraveny k napletení :)
Pro rovný vzhled můžeme dready za vlhka při věšení pošoulat mezi dlaněmi.

Kanekalon:
Fake dready z kanekalonu po sundání vypereme v ruce. Použijeme buď šampon, nebo prací prostředek šetrný k pokožce. Na závěr můžeme změkčit v lázni s trochou aviváže. 
Na závěr můžeme dready zahladit přelitím vařící vodou, směrem od kořene ke konečkům. Pověsíme, usušíme a můžeme znovu připlést na hlavu :)

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fairy-locks

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--