Domů Profil prodejce luckau
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Liberec 3, ČR
  • 152 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (31) 100%
Nadšenci: 101
Aktivita: aktivní
Prodáno: 152
Registrace: 6.3.2010
Město: Liberec 3
Stát: ČR

luckau

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ještě teď si vzpomínám na den, kdy jsem se poprvé dozvěděla o tomto nádherném "kreativním světě". Jen jsem pochválila kamarádce nádherné náušnice a po její odpovědi: "ty jsou z Fléru... to neznáš??" jsem okamžitě zapínala počítač a .......

... od té doby jsem na Fléru každý den:) Tolik inspirace a krásných věcí na jednom místě je pro mojí kreativní dušičku jako sen :)

Jelikož jsem velkým milovníkem bižuterie, moje první virtuální kroky vedly do sekce ŠPERKY.... a po pár měsících nadšeného tvoření se s Vámi mohu podělit o svoje výtvory.

A protože je pro mně tvorba bižuterie spíše zábavou a potěšením, nastavila jsem ceny tak, aby bylo i pro Vás zábavou a potěšením nakupovat.

Budu moc ráda za všechny Vaše reakce a připomínky.

Lucka

 

Prodejní informace:

Každý výrobek je mnou navržený a vytvořený originál.

Pokud Vám chybí cokoliv do sady, přejete si dotvořit např. náramek nebo náušnice k náhrdelníku napište, ráda Vám vyhovím. Vždy záleží na dostupnosti materiálu.

!!!! U náušnic mohu vyměnit klasické afroháčky z obecného kovu za háčky z chirurgické oceli. Chirurgickou ocel snáší výborně i alergici. Cena se poté navýší o 10kč za pár. !!!!

Způsob dopravy
Šperky balím na kartu a do sáčku. Vložím do bublinkové obálky (popř.bublinek a obálky) a zasílám Českou poštou doporučeně. Výrobky odesílám do dvou pracovních dnů od přijetí platby na účet. Poštovné jsem zatím stanovila při běžných zásilkách na 40 Kč. Omlouvám se, ale na dobírku zboží nezasílám. Při zakoupení více výrobků platíte jen jedno poštovné - dle váhy doporučené zásilky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od luckau

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--