Domů Profil prodejce HippoConcrete
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha, ČR
  • 345 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (29) 100%
Nadšenci: 127
Aktivita: aktivní
Prodáno: 345
Registrace: 3.1.2020
Město: Praha
Stát: ČR

HippoConcrete

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

O NÁS

Jsme malý rodinný podnik, který se zabýval výrobou betonových svíček v zahraničí více než 2 roky, na český a slovenský trh ale teprve přicházíme. Věříme, že tu najdeme své místo a že si naše svíčky čeští a slovenští zákazníci oblibí. Každá svíčka se vyrábí ručně a proto je vždy jedinečná.
 
image
 
 
 

O  SVÍČKÁCH

Designové vonné svíčky z betonu jsou novým trendem po celém světě. Hezky zapadají do moderních a skandinavských interiérů. Vypadají stylově a zároveň jsou velice praktické, jelikož nevyžadují svícen.

Exkluzivně nabízíme umístění individuálních obrázků, nadpisů nebo logotypů na povrch betonu. Takové svíčky jsou ideální jako dárky nebo merch.
 
image
 
 
 
PROČ MY
 
I když výrobců svíček z betonu byste možná zaregistrovali více, jako jediní jsme schopni udělat každou svíčku individuální
 
Chcete vyznat lásku? poděkovat učiteli? udělat radost kamošce? nebo zaznamenat důležité datum? Dejte jim svíčku a vyjádřete jí své pocity! Na betonový povrch napíšeme cokoliv si budete přát.
 
image
 
 
MERCH
 
Rustikální svíčky z betonu s Vaším logem jsou originální variantou dárků pro Vaše obchodní partnery a zákazníky. Rádi nabízíme množstevní slevy a individuální design.
 
Způsob dopravy
Většinou odesíláme přes: - Česká pošta (jen CZ) - Zásilkovna (CZ + SK) Pokud potřebujete jiný způsob dopravy, informujte nás, prosím .
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od HippoConcrete

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--