Domů Profil prodejce Luvr v Limbu
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Tábor, ČR
  • 325 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (19) 100%
Nadšenci: 71
Aktivita: aktivní
Prodáno: 325
Registrace: 15.3.2020
Město: Tábor
Stát: ČR
Důležitá informace: Pokud máte zájem o zaslání přes Zásilkovnu či Balíkovnu, připište nám to prosím do zpráv k objednávce :).

Luvr v Limbu

/ Prodávající
Novinky
1098778
27.3.2024 S jarem u nás vykvetly i slevy -15% na meditační Japa MÁLY. Pokvetou jen chvíli, tak je nepromeškejte :) Luvr v Limbu ♥

     • Jsou dva – Luvr rád dumá, je zvídavý a když něco dělá, dělá to pořádně. Limba naproti tomu koná, poté dumá, co to udělala a před zvídavostí dává přednost spánku. Když něco dělá, dělá to tak, aby to po ní Luvr dovedl k dokonalosti. Doplňují se a jejich spojení se odráží ve jméně tady na Fléru a také v symbolu, jež na ně má odkazovat – dvě postavy blíženců spolu s beránkem, což jsou jejich znamení. Ne že by se obratně orientovali v mapách hvězd, spíše než to se stále učí vnímat a rozumět kamenům, jejich povahám, síle a možnostem. Díky hodinám hledání strávených na poli či v lese, kdy je pro ně diamantem kdejaký křemen, poznávají nejen minerály, ale také krajinu světa i sebe a to jim pomáhá luštit řeč Země. Každý kamínek má místo, odkud pochází, cosi jako kořeny, má také své poslání a někdy, když mají štěstí, je posláním onoho kamene být nalezen. Když se tak stane, probouzí v očích mnohých radost malých dětí – ukazuje jim i těm okolo, že dítko uvnitř nás a ona prazvláštní jiskra tam stále je a že je nesmírně důležité ji živit, neboť v ní je uchována naděje. •

 


Zajímá Vás, jak Vám náramky od nás přijdou zabalené ?

Prvotní dojem možná nebude stejný, jako když poštou dorazí balíček od klasických online shopů s jejich originální krabičkou, logem na izolepě a podobně. Používáme totiž krabice či kartón od produktů, které jsme dříve koupili - je nám ale líto je jen tak vyhodit a takhle poslouží minimálně 2x. I přesto se snažíme, aby balíček nepůsobil úplně humpolácky, každopádně jádro pudla je podle nás daleko důležitější. A jak vypadá ? Jednoduše, ale v tom je přeci taky kouzlo :)

 

Málá krabička v případě klasických minerálních, drobnějších drhaných náramků či jiných drobností (kromě materiálu).


... v případě zájmu o psaní k použitým kamenům něco málo přibude :)

Čtvercová pevná krabička na větší drhané náramky.

Obdélníková pevná krabička na Mály či náhrdelníky.


V případě atypických velikostí, například obručí na krk se naší fantazii meze nekladou a pravděpodobně každá dostane jinou krabičku :).

      Každý náramek, náhrdelník i náušnice, jsou navléknuty jen jednou. Každý kousek je jakousi malou sbírkou talismanů, nad kterými Luvr s Limbou přemýšleli, jež pečlivě vybírali a také do každého z nich vložili kousek radosti, kterou při navlékání měli. Je mnoho obchodů, kde můžete nalézt doplňky, jež mají být přímo pro Vás, jelikož jste narozeni třeba ve znamení Vah a podle knih, k Vahám pasují právě ty či ony kameny. Tady takové škatulkování nenajdete, jelikož spíš než to, aby jste si vybrali náramek, který se vám příliš nelíbí ale údajně je jako dělaný pro Vás, je podle nás důležité, by lahodil oku. Jestliže k vám „mají“ ladit jemné růženíny a vy obdivujete krásu tygřích očí, vyberte si právě je. Také možná zjistíte, že vás po čase nebude lákat, si náramek z tygřích očí opět nasadit a že se vaše oči ohlížejí spíše po modři akvamarínu. Svědčí to o změnách ve vás a podle kamenů, které vás zrovinka oslovují, se dá mnohé odvodit. Třeba to, co vám schází, po čem toužíte nebo co máte a čeho si skutečně vážíte. Obklopujeme se často tím, co nám chybí a intuitivně si vybíráme ty věci, jež nám ono „něco“ mají nahradit či přivolat. Kameny to dovedou. Za předpokladu, že jim budete věřit a prostřednictvím toho i sami sobě. A to je na nich krásné. Dělají prostředníka k nalezení nás samotných, k našim tužbám, snům a sebeúctě.

          Luvr s Limbou si tuze váží díla pana Tolkiena a tak, jakožto poděkovaní a také odkaz na jeho tvorbu, nese většina jejich doplňků z minerálů jména, jež jsou vybrána z jeho slovníku.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Luvr v Limbu

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--