Domů Profil prodejce macekbyst
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Býšť, ČR
  • 112 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (25) 100%
Nadšenci: 103
Aktivita: aktivní
Prodáno: 112
Registrace: 17.3.2010
Město: Býšť
Stát: ČR

macekbyst

/ Prodávající
Novinky
1021495
2.9.2022 Dovoluji si upozornit na novinky v nabídce zboží z kolekce "Fantazie jen kvete". Do této kategorie budu postupně přidávat další nové výrobky.

Vítám návštěvníky,

kteří navštívili můj e-shop, ať už za účelem zkrášlení a oživení svých domovů a pracovišť, nebo nákupu originálních dárků pro své blízké.

Záliba v krásných věcičkách vyrobených tzv. "podomácku" vedla ke spojení sil mých a kamarádčiných a zrodil se tento obchůdek. Ovšem i podomácku se snažíme o co nejkvalitnější výrobu a pokud navíc z věcí dýchne pohoda a třeba i kouzlo časů minulých, tak to je přesně to pravé. Zvláště, pokud se podaří zrecyklovat něco, co má svůj příběh, věk a historii. Moderní životní styl nyní přináší i potřebu dekorací se soudobým designem a věříme, že i takovéto u nás najdete a budou vhodným dárkem, který Vás potěší.{#emotions_dlg.tuli}

Přeji Vám příjemný čas strávený při prohlížení naší nabídky a pokud budete spokojeni a něco si vyberete, bude mi potěšením, že můj výrobek udělal někomu radost.

MARCELA alias MACEK

Způsob dopravy
Doprava - Česká pošta, případně dopravce Fleru. Osobní odběr možný v Hradci Králové a Pardubicích. Balení bublinková fólie a krabice nebo bublinková obálka (dle druhu zboží). Dekorace zasílány jako křehké zboží.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od macekbyst

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--