Domů Profil prodejce Malaa jana
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Sázava, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 4.5.2020
Město: Sázava
Stát: ČR

Malaa jana

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj, dobrý den,

vítejte v mém malém obchůdku, jestli máte trochu času, můžete jej věnovat níže popsanému příběhu Úsměv

Jak jsem začala šít? Vážně, opravdu mě nikdy nenapadlo, že budu šít!
A ještě ke všemu své výrobky prodávat, ale už je to tak, a já sama se divím, že se to děje Zamilovaný pohled šití pramení z mého kreslení, které má svůj delší vývoj jenž tu nechci rozepisovat. Nicméně k ostatním stylům kresby jsem jednoho dne přiřadila i patterny a tu napadlo mě, že by se to celé dalo převést do digitální formy a tím i do běžného života, ne jen do šuplíku.

Zde se ovšem objevila moje megalomanie, o které jsem neměla ponětí, že jí vlastním. Chtěla jsem potisknout naprosto, ale naprosto všechno. Povlečení, ručníky, boty, baťůžky, tapety na zeď, samolepky, dlaždičky, látky joooo budu šít! (ale vůbec jsem nevěděla co Unavený smíchem) a udělat z toho všeho jednu multivýstavu … no blázen Šklebí se smíchy to zapříčinilo delší stagnaci, samozřejmě… furt jsem nevěděla co a jak, kde začít a čím…

Až pak mi přišla myšlenka, nevím odkud, která vše spustila, to co dlouho čekalo, se samo rozběhlo. Nejsem taková ta holčička, co musí mít na všechno nějakou taštičku a tak mě to vůbec nenapadlo … ale sakra proč ne? Budu šít taštičky! Z látek s vlastním designem!!! První tisk nedopadl vůbec valně (ale aspoň jsem měla dostatek látky na zkušební vzorky). No a vlastně stále hledám, na jakou látku, čím a kde tisknout. Jak jsem se ale tak dívala na nabídku látek, tak si říkám, ježíši kriste, některý jsou táááák nádherný, ty chci, ty musím mít! Ale, nemůžu se přeci zpronevěřit svému plánu s vlastním designem… Nojo, jasně, zpronevěřila Svaťoušek Proč bych nemohla šít jak z nakoupené látky, tak z vlastní, že?

A šití samotný? Haha Velký úsměv šila jsem naposledy někdy v pubertě, ale již vyšší dívčí modely, jako pelerína, kalhoty, princes šaty… no a pak velký nic, až do teď Stydlivý úsměv Tak si říkám, holka, vždyť jsi uměla šít! Něco ve mně zase naopak, že je to dávno zapomenutý a že se to budu znova učit. Jenže pravdivé je rčení, že to, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš Velký úsměv S chutí jsem se do toho vrhla. První modely byly fakt srandovní, ale rychle jsem se zlepšovala. Stala jsem se posedlou naprostou přesností šití. Rozčiluje mne kdejaký milimetrový rozdíl, což je ale při ruční práci naprosto normální a vlastně se mu nejde vyhnout... Mrkáček Mám ráda složitější modely, jednoduchá taštička není výzva, neposkytuje tolik uspokojení z úspěšného dokončení a umí to ušít každý Úsměv zatím budu mít v nabídce 3, nebo 4 typy taštiček, ušitých z nakoupených látek, neb vlastní stále ještě řeším.

Věřím, že tyto střihy taštiček najdou u vás jakékoliv použití. Já do toho dávám synovo drobné hračky, drobné oblečení, nebo svačinky… co mě napadne, neboť kosmetiky vážně nemám tolik Šklebí se smíchy

Moc děkuji za objednávky, kterých si ze srdce vážím Zamilovaný pohledMiluju tě!

 

 

Taštičky zasílám pěkně zabalené v pevné krabici, a to buď PPL nebo Zásilkovnou. Jestli to má někdo kousek, můžeme se domluvit na osobním předání Mrkáček Věci skladem odesílám po připsání platby, pokud jde o objednávku na výrobu, tak do týdne.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Malaa jana

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--