Domů Profil prodejce LoRi design
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Mohelnice, ČR
  • 5 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 13.5.2020
Město: Mohelnice
Stát: ČR

LoRi design

/ Prodávající
Novinky
984522
14.12.2021 Možnost osobního předání v Olomouci, Mohelnici. Možnost zaslání. :-)

Lo-Ri design vznikl zcela spontánně dne 13.5. 2020, kdy jsem si zašla založit svoji živnost. Své výrobky prodávám již od roku 2012, ale až nyní jsem se odhodlala vstoupit do světa živnostníků a jsem tady a těším se na to! 

Jak vznikl název Lo-Ri? Nejsem zrovna přeborníkem ve vymýšlení originálních názvů, narozdíl od tvorby ručně vyráběných šperků z různých materiálů a dalších hand made a také zero waste věcí, ale naštěstí můj bratr Lukáš ano. 

Procestoval kus světa a vždycky mi povídal o jednom jeho kamarádovi, kamarádovi, který je velmi skromný, hodný a život si s ním slušně pohrává, jmenuje se Lori a žije na druhé straně světa - na souostroví Vanuatu, na malém a velmi chudém ostrově. I přes to, že nemají zrovna mnoho financí, vlastně ani na jídlo a všelijaké přírodní katastrofy jim co chvíli zničí obydlí, stejně jako nedávno (duben 2020), tak jsou velmi šťastní a dobrosrdeční. 

A proč zrovna Lori? Nejen protože je to malý kamarád mého bratra, ale také proto, že tento projekt bude sloužit na to, abychom se za tímto "malým" klukem mohli podívat, abych i já poznala nejlepšího kamaráda mého bratra. Až se tam dostaneme, tak už to možná zas až tak malý kluk nebude, ale kdo ví... 

Podíváme se za ním? Důležitá je víra, víra v to, že i sen se může stát skutečností. 

 

Způsob dopravy
Pokud jde o malý balíček v podobě obálky, tak lze zaslat prostřednictvím obálky s vystužením, je také možné se domluvit na osobním odběru a platbě v hotovosti - Mohelnice (okres Šumperk) a okolí, Olomouc.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LoRi design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--