Domů Profil prodejce BEMI ART
  • Prodejce od r. 2020
  • Hlinsko v Čechách, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 28.7.2020
Město: Hlinsko v Čechách
Stát: ČR
Důležitá informace: Pokud je výrobek vyprodaný, rádi Vám ho na základě objednávky vyrobíme. V těchto případech je termín odeslání do 5 dní.

BEMI ART

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Ahoj, jmenuji se Běta a vítám Vás ve svém virtuálním obchůdku. Naleznete zde pouze ručně dělané dekorační výrobky, sošky a obrazy, které vnesou originalitu do Vašeho bytu, domu nebo třeba na zahradu. Záleží zcela na Vás, fantazii se meze nekladou. Úsměv

 Ptáte se, jak vše začalo? Většinu zde nabízených výrobků jsem původně vytvořila jako dárek pro své kamarády a známé.  Všem se moje dílka líbila a mě nadchla myšlenka, věnovat se tomu, co mě doopravdy baví. Zrodil se nápad nabídnout své výrobky většímu okruhu lidí. Moje záliba, neustále něco tvořit, tak postupem času přerostla v malý rodinný podnik, jehož nedílnou součástí je i můj milovaný manžel.

Ale teď už zpět k mojí práci. Na stránkách najdete plno originálních, jedinečných a ručně vyrobených věcí. V případě, že si objednáte několik stejných produktů, budou se sice od sebe trochu lišit, ale mohu Vám zaručit, že nikdo nebude mít stejné dílo jako právě Vy!

Výrobky jsou zhotovené především z přírodních materiálů, jako je kámen, korek, sůl, sklo a jiné. Doufám tedy, že potěší nejenom moje blízké, ale i Vás a budou Vám dělat radost dlouhou dobu.

Balíčky balím s láskou a ráda si se vším vyhraji. Pro zasílání zboží používám totiž jako výplň přírodní dřevitou vlnu. Krabičky pak lepím papírovými pásky. Jedná se sice o drobnosti, ale snad i tímto trochu ulevím naší „planetce“ Zemi a Vám udělám radost. Takže proč nespojit příjemné s užitečným? 

Veškeré objednávky odesílám do tří dnů. Pokud ale potřebujete balíček odeslat dříve, napište mi zprávu. Vždy se snažím pro Vás udělat maximum a nabídnout Vám něco víc, než jenom „nákup přes internet“. 

Způsob dopravy
Balíčky zasíláme Českou poštou. Po domluvě je možné osobní předání u nás v provozovně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od BEMI ART

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--