Domů Profil prodejce Kotta
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Svárov, ČR
  • 77 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (28) 100%
Nadšenci: 111
Aktivita: aktivní
Prodáno: 77
Registrace: 27.8.2020
Město: Svárov
Stát: ČR

Kotta

/ Prodávající
Novinky
935028
1.3.2021 Moji mílí, v současné situaci jsme se s rodinou uchýlili na chalupu, kde se pokusím i nadále plně pracovat na Vašich objednávkách, jen bude trošku obtížnější dostat se na Puncovní úřad do Prahy. Prosím tedy o trpělivost, než se situace vyjasní a uklidní. Opatrujte se ve zdraví!

Malá zlatnická dílna s poctivou ruční výrobou převážně stříbrných radostí...

Ráda bych Vám touto cestou nabídla své ručně vyráběné stříbrné šperky. Inspirací jsou mi nejčastěji příroda, mé koníčky, bezva lidi okolo mě a rodina, které nejvíc vděčím za to, že mohu dělat to, co mne baví Miluju tě!

Zakládám si na poctivé ruční práci, nevyrábím nic ve velkých sériích, každý kus je originál. Většinu svých výrobků vyrábím na zakázku, takže není problém si "navymýšlet" třeba jiný kamínek, jiné rozměry, přidat řetízek nebo vyrobit zapínání na kůži, více či méně ozdob apod. Mým cílem je dělat Vám svými šperky radost a pokusím se vyhovět Vašemu přání. Také budu ráda za zpětnou vazbu, neboť vždy se dá něco vylepšit a já se o to neustále snažím. Věřím že i v dnešní "rychlé" době si poctivé řemeslo najde své příznivce, budu ráda za jakoukoli podporu a hlavně spokojené zákazníky.

Všechny své výrobky dárkově balím, abyste s otevřením balíčku ode mě měli ještě větší radost Tulipán

 

 

Jsem registrovaná na puncovním úřadě a všechny moje šperky jsou řádně označeny výrobní značkou, státní puncovní značkou, či ryzostní značkou.                           

 

ČESKÉ PUNCOVNÍ ZNAČKY

Způsob dopravy
Své výrobky zasílám pomocí služby Zásilkovna - na adresu nebo zvolené výdejní místo. Dárkovou krabičku balím ještě do ochranné bublinkové folie nebo přepravní kartonové krabičky. V případě objednávek do EU předem stanovím poštovné do konkrétní země.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kotta

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--