Domů Profil prodejce applix
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Tatenice, ČR
  • 23 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 33
Aktivita: aktivní
Prodáno: 23
Registrace: 28.3.2010
Město: Tatenice
Stát: ČR

applix

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Hanka a ruční práce mám ráda  už od dětství. Jako předškoláček jsem trávila hodně času u babičky, byla dost nemocná, tak aby zvládla ten pytel blech, který jí poslali mí rodiče, nechávala mne hrát si s knoflíky (přebírat, roztřídit a navléknou na nit jako korálky), naučila mne ušít si něco pro panenku (centimetrové stehy, ale já tenkrát byla strašně šťastná, že mi to jde), pekly jsme spolu koláče ... no než jsem šla do první třídy, uměla jsem i přišít knoflík. Od té doby postupuji mnohem pomaleji, dělám hlavně náladovky (když mám chuť něco dělat, tak to dělám, v okamžiku, kdy mne nálada opustí, tak je konec, pokud se donutím věc dokončit, tak to nestojí za moc, raději tedy počkám, až zase nálada příjde).

Vyšívání, háčkování, pletení, práce s hmotou, asi před rokem jsem objevila ketlovací kleště ... u všeho jsem spíše samouk, i když základy mám od babiček.  Pokud vás některé mé věci osloví, ale budete chtít jinou variantu, napište mi, nemůžu slíbít, že to bude do tří dnů, váš nápad bude muset uzrát i ve mně, ale jak se věci rozjedou,tak je to otázka několika dnů. 

Stránky fler.cz jsem objevila úplně náhodou, všem děkuji za srdíčka.

Způsob dopravy
Zakoupené zboží posílám prostřednictvím České pošty, většina věcí jde dát do obálky nebo bublinkové obálky, samozřejmě patřičně zabalené (sáčky, bublinková folie, kartonky, lepící páska), aby nedošlo k poškození obsahu. Zboží se snažím poslat co nejrychleji od zaplacení, obyčejně to odchází do týdne (v ideálním případě i dříve). Pokud věc potřebujete obdržet do určitého data, ozvěte se mi, všechno se dá udělat.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od applix

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--