Domů Profil prodejce veri najs
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 5, ČR
  • 28 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 28
Registrace: 28.3.2010
Město: Praha 5
Stát: ČR

veri najs

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás ve svém zatím docela mini obchůdku :o)

Jmenuji se Veronika, jsem (stále ještě) studentka z Prahy, velká milovnice koček a majitelka té nejkásnější ze všech (jak jinak! no řekněte sami :o)))).

Tady na fleru jsem ČERSTVĚ také hrdou členkou klubu kočkomilů.

Šperky z korálků vyrábím už spooooustu let, ani náhodou mě to ale nepřestalo bavit! Právě naopak :o). S oblibou poznávám a učím se nové techniky a pak obdarovávám především své okolí, jelikož já sama šperky raději vyrábím než nosím...:o) Zkrátka ráda přináším lidem radost a budu ráda, když jí udělám i Vám tím, že si v mém obchůdku vyberete:o)

Určitě mě neváhejte kontaktovat pokud byste si přáli některý z mých výrobků třeba v jiné barvě nebo velikosti (nebo pokud byste měli jakékoli přání, které bych snad mohla splnit), budu se Vám snažit vyjít vstříc jak jen to půjde!

V případě, že si u mně nějaké zboží objednáte a nebudete s ním spokojeni, prosím určitě mě kontaktujte vnitřní poštou a nějak se domluvíme - na výměně nebo vrácení peněz. Také budu ráda, když mi napíšete, jestli Vám zboží v pořádku dorazilo a popřípadě mi udělíte hodnocení.

Děkuji moc za návštěvu, za každé udělené srdíčko, přidání do oblíbených i za Vaše názory-komentáře :o)

Upozorněníííí...pokud nějaký můj výtvor nečekaně zmizí z obchůdku, znamená to, že už si našel majitele v okruhu mých kamarádů nebo rodiny..omlouvám se za případné komplikace :o)

Způsob dopravy
doporučeně - Českou poštou (je možné domluvit se i na jiném způsobu zaslání, v Praze možný i osobní odběr) při nákupu více produktů platíte poštovné pouze jednou a při nákupu nad 500,- Kč máte poštovné zdarma :o) v případě zájmu o zaslání na Slovensko nebo i případně jinam mimo ČR, mě prosím kontaktujte vnitřní poštou
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od veri najs

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--