Domů Profil prodejce Yháček Praha
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 16 hodin.
  • Ostrava, ČR
  • 86 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 86
Registrace: 2.9.2020
Město: Ostrava
Stát: ČR

Yháček Praha

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte u Yháčka - naší srdcové české značky Miluju tě!

Zabýváme se šitím malosériových kolekcí pro děti, miminka a maminky. Všechny látky a materiály máme osobně vyzkoušené, prošly našimi šicími stroji, výsledné kousky odnosily naše ratolesti. Postupným laděním jsem vyvinuli ty nejpohodlnější a nejpraktičtější střihy pro děti, které jsme si rozhodně nechtěli nechat jenom pro sebe! A tak vznikla v Ostravě malá krejčovská dílna, ve které s láskou a pečlivostí sobě vlastní šijí naše nejšikovnější švadlenky: čepičky, výbavičky pro novorozeňátka, nákrčníky, capáčky, látkové pleny, mikiny, tepláčky, sfotshellové bundy i kalhoty. Nahlédněte do naší nabídky, nebo nás přijďte navštívit do kamenné prodejny v Praze.

Srdečně se těší

Yháček Srdce 

 

 

Už jste nachystaní na zimu? Kdo jednou vyzkoušel zimní softshell, tak dobře ví, jak úžasný materiál to je nejen pro děti, ale i pro dospělé. Softshell je voděodolný, ale zároveň paropropustný. To znamená, že v něm vaše ratolesti mohou v pohodě skotačit v dešti, aniž by se nepříjemně zpotily. Softshell udržuje tepelný komfort a nijak dítě neomezuje v pohybu. Jako rodiče ho oceníte i na pískovišti, vrchní softshellová vrstva se neodírá, takže oblečení zůstává krásné i pro mladší sourozence :) Mrknětě na naši nabídku softshellových kalhot a bund pro děti, které jsou nejen praktické, ale i stylové Pár

 

Objednané zboží doručujeme prostřednictvím těchto dopravců:

zasilkovna

Pohodlné doručení vašich balíků bez front a bez dlouhého čekání. Zásilku si vyzvednete na jedné z poboček či partnerském místě Zásilkovny. V současné době je možné vyzvednout zásilku ve více než 1500 partnerských místech Zásilkovny. Na pobočce Zásilkovny máte možnost si balík za přítomnosti obsluhy rozbalit a překontrolovat jeho stav. Žádáme Vás, abyste tuto možnost využili, předejdete tak zbytečným průtahům při reklamaci. Pokud si zboží nestihnete vyzvednout do 7 kalendářních dnů, je možné úložní dobu prodloužit až na 21 dní.

V případě, že nebudeme schopni dodat zboží Vámi zvolenou službou (zásilka překročí svou hmotností, rozměry nebo hodnotou podmínky přepravce), budeme Vás kontaktovat.

Tento způsob dopravy nelze využít pro přepravu zásilek nad 5 kg a zásilek, jejichž rozměr přesahuje v součtu všech tří stran 120 cm (jedna strana max. 70 cm).

Cena služby je 65,- Kč na území ČR.

Zásilkovna - doručení domů

V tomto případě Vám doručí balíček kurýr až domů. Bude využito dopravce DPD, In Time čí Česká pošta, dle volných kapacit. 

Cena služby je 95,- Kč.

 

 ceska_posta

Služba Balík do ruky, díky které budete mít balíček doma jeden den po odeslání balíčku z naší provozovny.

Cena služby je 119,- Kč na území ČR.

Služba Balík na poštu, díky které budete mít balíček na vybrané poště jeden den po odeslání balíčku z naší provozovny.

Cena služby je 109,- Kč na území ČR.

Služba Balík do balíkovny, díky které budete mít balíček na vybrané pobočce balíkovny jeden den po odeslání balíčku z naší provozovny. K vyzvednutí vám postačí kód a odbavení je rychlejší než u běžných poštovních zásilek.

Cena služby je 89,- Kč na území ČR.

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Yháček Praha

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--