Domů Profil prodejce Keramika Gabriela
Gabriela Majíčková
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • *neuvedeno*, ČR
  • 197 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 197
Registrace: 13.11.2020
Město: *neuvedeno*
Stát: ČR

Keramika Gabriela

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Gabriela Majíčková a keramice se věnuju už od 14 let, kdy jsem se z rodného Hodonína vydala naučit řemeslo do Prahy.

Nyní žiju v Podolí u Uherského Hradiště, kde mám i svou dílnu.

 

 

Mé výrobky jsou z jemné kameniny, proto jsou velmi odolné. Pálím je na více než 1200 stupňů, což zaručuje, že zvládnou jakkoliv horké (a samozřejmě i studené) tekutiny. Andělé vydrží i mrazy, pokud je chcete mít před domem či na zahradě.

Nádobí je možné dávat do mikrovlnky i do myčky. Splňuje veškeré hygienické standardy pro každodenní užívání.

Budu se snažit, aby u Vás byl balíček s mou keramikou co nejrychleji, nicméně ne vždy mám vše na skladě.

Po Vaší objednávce Vás tedy budu kontaktovat s informací, kdy bude zboží k odeslání. Nejdéle mi to může trvat 3 týdny - keramika je 2x pálená, proces schnutí a další nelze příliš uspěchat.

Ve většině případů se ale s mými hrníčky nebo andělíčky uvidíte mnohem dřív. Kdyby se stalo, že potřebujete danou věc rychleji, než Vám ji mohu poskytnout, můžeme spolu vymyslet řešení - vyberete jinou alternativu, nebo je možné objednávku zrušit.

Balné účtuji 15 Kč - náklady na obalový materiál.

Cena poštovného se odvíjí od velikosti balíku a vybrané služby. Uvedená cena při nákupu se tedy při navýšení počtu zboží může změnit.

Posílám "Balík do ruky" přes Českou poštu, podle jejich sazebníku. Spolu s příplatkem za křehké, který konečnou cenu navyšuje o 36 Kč. Cena poštovného tedy závisí na tom, kolik si toho objednáte a do jak velké krabice se to vleze. :-) Keramika musí být pečlivě zabalena tak, aby přežila cestu až k Vám.

 

Posílám také přes Záslikovnu, zde je cena podle rozměrů (do 50 cm jedné strany zásilky, max. rozměry zásilky 50x40x30 cm) a váhy zásilky (do 5 kg) s doručením na výdejní místo Zásilkovny je základní cena 65 Kč. Čím větší je balíček a čím vyšší je jeho udaná hodnota, tím je poštovné dražší.

Balné opět účtuji 15 Kč - náklady na obalový materiál.

 

 

Způsob dopravy
Posílám "Balík do ruky" přes Českou poštu, podle jejich sazebníku. Spolu s příplatkem za křehké, který konečnou cenu navyšuje o 36 Kč. Cena poštovného tedy závisí na tom, kolik si toho objednáte a do jak velké krabice se to vleze. :-) Keramika musí být pečlivě zabalena tak, aby přežila cestu až k Vám. Posílám také přes Zásilkovnu, zde je cena podle rozměrů (do 50 cm jedné strany zásilky, max. rozměry zásilky 50x40x30 cm) a váhy zásilky (do 5 kg) s doručením na výdejní místo Zásilkovny je základní cena 65 Kč. Čím větší je balíček a čím vyšší je jeho udaná hodnota, tím je poštovné dražší. U obou způsobů dopravy účtuji balné (náklady na obalový materiál) 15 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Keramika Gabriela

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--