Domů Profil uživatele Anděla Novotná
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 7.4.2010
Stát: ČR

Anděla Novotná

/ Nakupující
Profil

Jedna novinka: ZDE

Několik slov o mně..
Po roce1989 mi zbývalo do penze 6 let. Jelikož jsem do té doby byla učitelka, nemusím snad zdůrazňovat, že jsem s úlevou"zabodla vidle" a vrhla se do víru kapitalistického života. Ta představa, že už na mě nikdo nebude zvonit ani jinak buzerovat, mě nadchla! V té euforii mi bohužel nedošlo, že už mi dávno ujel vlak. Poohlížela jsem se bezradně po někom, koho bych mohla vykořisťovat, nikdo se však nenašel, takže nezbývalo, než se vykořisťovat sama. Nastudovala jsem starou lid. religiozní dřevořezbu, nakoupila vše potřebné a pustila se do práce. Postupem času se mi začalo dařit, jelikož k nám tehdy ještě nedorazily mraky ruských bábušek, čepic a podobného sortimentu. Mé sošky kupovali tenkrát zejm. cizinci, a tak se dá říci, že kromě Afriky a Asie jsou roztroušeny všude. Dokonce je jedna v kapli na Azorských ostrovech. Při jedné návštěvě černého arcibiskupa z Vatikánu mu byla jako dar vybrána moje soška Panny Marie Svatohorské. Koukám, že se chlubím, ale je to výhradně peří z mého biskupa - tak co!

Otevřete-li plni očekávání a natěšeni pomyslné dveře mého "Obchůdku u snědeného krámku",uvidíte tu jen pár ještě nerozebraných sirotečků,,které nikoho neoslnili.Začala jsem před časem brzdit, neboť už pomalu vjíždím do depa....
Přesto ještě několik slov o mně,neboli Who is who
Jsem žena.Postarší, oduševnělá, a pokud mě zrovna neobtěžuje dna a artroza, mohu se právem domnívat, že má chůze nepostrádá jistý půvab.Totéž snad mohu říci i o svých tělesných proporcích.Když se sprchuju a zvednu ruce vysoko nad hlavu,sahají má prsa k pupíku.Toto bohužel mohu jen tušit, neboť můj pupík se poněkud ztrácí a nahmatám ho stěží.Mám také zlaté srdce, zlaté ruce a mívala jsem i zlatou čtyřku vlevo nahoře, než mi chrup vymlátil můj kamarád-zubař, který si zřejmě chtěl vykompenzovat svou momentální depku, tentokráte ale nikoli samodestrukcí.
Ve volných chvílích se zabývám pěstováním mařenky.Bohužel se mi letos ujalo jen jedno semínko,o které jsem láskyplně pečovala. Zatímco jsem celej svůj všivej život měla co do činění jen s nedomrlými trubci rozumu mdlého, vyrostl mi z mařenky statný samec, který, jak znalci ví, je na...stolici...Nedávno běžel v TV šot, v němž inhaluju mařenku.Stala jsem se tak jakousi babkou-průkopnicí v boji za legalizaci konopí.Každou chvíli teď čekám, kdy půjdu do lochu.Nijak mi to nevadí, je to jistě lepší, než se houpat v potrhaný sociální síti.Často taky tluču špačky,ale jako ekologická aktivistka to můžu dělat jen tajně.
Už od mládí hodlám napsat trhák,ale zatím jsem ještě neořezala tužku a čas letí - a jak známo - čas a prd nezadržíš..
Tak snad v příštím životě....
Dobrý den i noc přeje A.N.

Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--