Domů Profil prodejce pusinky111
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 12 hodin.
  • Zelinkovice, ČR
  • 223 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (19) 100%
Nadšenci: 67
Aktivita: aktivní
Prodáno: 223
Registrace: 26.4.2010
Město: Zelinkovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Od 11. do 22. 2. 2016 jsem v zahraničí, případné objednávky vyřídím ihned, jakmile to bude možné. Děkuji za pochopení!

pusinky111

/ Prodávající
Novinky
218501
1.1.2014 Všem přeji krásný nový rok plný pohody a úspěchů nejen při tvoření! ;)

Předně Vám velmi děkuji za zájem a návštěvu mého profilu!{#emotions_dlg.naruc}

Mé jméno je Jana, pocházím z malinké vesničky na severu Moravy a po 18 letech strávených v různých vzdělávacích zařízeních se ze mě stala účetní, což ze své podstaty by příliš kreativní povolání být nemělo, a tak se vyžívám alespoň ve svém volném čase Co se týká mé tvorby, jsem skrz na skrz amatérka, ale korálky pro mě představují nekonečný svět fantazie a strašně ráda se do tohoto světa vydávám znovu a znovu.

Když jsem před několika lety dostala jako malou pozornost balíček jabloneckých korálků, vzpomněla jsem si, že už jako malá jsem si navlékala a vyráběla "holčičí šperky". A tak jsem si na internetu vyhledala e-shop s korálky a poprvé si objednala. No a chytlo mě to:-) Nevinný A to natolik, že už nejsem schopná všechny své výtvory nosit či rozdat, a tak jsem se rozhodla zkusit své štěstí tady a snad udělat radost i někomu z Vás.

Před rokem jsem také zcela náhodou dostala k technice skládání hvězdiček z čajových sáčků (teabag folding). Okouzlilo mě, že stejně jako u korálků mohu vytvořit ze stejných sáčků mnoho různých variant. Když už jsem měla pěknou zásobu hvězdiček a uvažovala, co s nimi, přišel nápad vyrábět přáníčka. Věřím, že i v dnešní době se najdou lidé, kteří svým blízkým neposílají blahopřání jen SMSkou či e-mailem.  

Některé z mých výrobků jsou označeny tímto logem, což znamená, že výtěžek z těchto šperků jde na konto dvěma dětem, které jsme si zde na Fleru osvojili - viz tento klub.

Nekuřák Antialergik

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím České pošty doporučeně, v bublinkových obálkách nebo v balíčku vyloženém bublinkovou fólií. Poštovné je samozřejmě jednotné při jakémkoliv množství zboží. Informace pro slovenské zákazníky - mám zřízen účet u Fio banky, takže se obejdete bez zbytečných poplatků.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od pusinky111

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--