Domů Profil prodejce těmahle rukama
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha 5, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 20.7.2021
Město: Praha 5
Stát: ČR
Důležitá informace: !DÁREK! při nákupu nad 500,- Kč vám přibalím drobnost jako poděkování !POŠTOVNÉ ZDARMA! při nákupu nad 1100,- Kč nehradíte poštovné při zvolení Zásilkovny - vyzvednutí na výdejně

těmahle rukama

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte na mém profilu,

 

těmahle rukama tvořím pro radost a potěšení jak moje, tak vaše. Věřím, že cokoli co je vytvořeno v malé výrobě, s láskou a potřebnou péčí, má mnohem větší hodnotu než běžná masová produkce, a tak i udělá více radosti.

 

Vyrábím to, co mě těší a/nebo mi chybí na trhu v dostačující kvalitě a stylu. Snažím se využívat přírodní a ekologické materiály, udržitelně výrobky tvořit i zasílat.

 

Doufám, že vám mé výrobky udělají alespoň takovou radost, jakou jsem měla já při jejich výrobě

Při výrobě používám co nejvíc přírodních a ekologicky udržitelných materiálů, které jsou ze své podstaty každy jiný. To co může být z plastu všechno stejné, je z vlny, minerálů nebo recyklované bavlny často různé, jedinečné, zkrátka své.

Každý kámen má svou vlastní unikátní texturu, vzor i barevnost. Každá vlna může mít odlišnou texturu, hrubost, jemnost, vůni. Z nich těmahle rukama tvořím, a tak každé očko nebude stejné jako ze stroje a každý jeden kus bude tak trochu unikát. Není to vada, je to jedinečné kouzlo ručně vyráběných věcí.

 

A stejně jako samotné materiály jsou i výsledné výrobky tak trochu od všeho něco. Můj tvůrčí proces je někdy dost reakční a tak vyrábím často to, co zrovna sama chci nebo potřebuju, ale nejsem spokojená s kvalitou jiných nabízených výrobků nebo s jejich vzhledem. Najdete proto u mě jak šperky, tak doplňky do interiéru nebo hračky a doplňky pro zvířata.

 

Výrobky pro zvířata jsou trochu kategorie sama pro sebe. Omrzelo mě neustále nakupování nových hraček a jiných věcí, které jsou po chvíli používání na odpis a můžu jít koupit nové. Je to zbytečný odpad, zbytečně strávený čas a zbytečně utracené peníze. Natož, když jsem se zamyslela nad materiály, které se na výrobu hraček používají, nezbylo prostě nic jiného než si je vyrobit sama. Máte tak jistotu, že tyto produkty nejsou testovány na zvířatech, ale se zvířaty, jsou pro ně netoxické a vyrobené tak, že si s nimi opravdu můžou i hrát :)

To jak samotný výrobek vypadá není jen otázkou výroby, ale i správného používání. Ke každému výrobku vám do balíčku přiložím informace, jak ho používat a starat se o něj tak, aby co nejdéle vydržel. 

 

Přiložené informace prosím respektujte, když nebudete natahovat pružinky na maximum a hračky pro zvířátka správně očistíte, budete z nich mít radost mnohem déle. Hračky jsou ale od toho, aby si s nimi naši mazlíci hráli, proto nebudou vypadat jako na fotce i po roce používání ;)

Způsob dopravy
Zboží balím co nejvíc ekologicky, ale přitom bezpečně :) snažím se recyklovat jak obalový materiál, tak i jeho výstelku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od těmahle rukama

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--