Domů Profil prodejce decorist
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 10, ČR
  • 32 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 55
Aktivita: aktivní
Prodáno: 32
Registrace: 26.9.2021
Město: Praha 10
Stát: ČR

decorist

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Při realizacích interiérového designu jsme často hledali čisté, sofistikované, originální dekorace a doplňky, které respektují současné trendy. Nejsou velkosériové, předražené, plastové, nedovážejí se přes půl světa…A bohužel málokdy jsme byli úspěšní. Přitom síla těchto „drobností“, které finalizují kompletní realizace je obrovská. Všichni, kdo jste si někdy zařizovali bydlení, to jistě znáte.

A tak jsme to do slova a do písmene vzali do vlastních rukou. S naším produktovým designérem a jasnou představou co chceme nabízet, jsme oslovili uměleckého truhláře, specialisty na moderní lité materiály a další dodavatele. A tak vznikl Decorist WorkShop. Naše dílna kousek za Prahou. Autorský produktový design, ručně vyráběné dekorace a doplňky z betonové stěrky, lité keramiky, dřeva či litého terazza.

Provozujeme též samostatný eshop stejné značky, kde uvidíte náš kompletní sortiment.

 

Inspirujeme se geometrií, jednoduchostí a čistotou tvarů i materiálů. Používáme pouze přírodní materiály, které necháváme v jejich originální původní podobě. Dřevo nebarvíme, nelakujeme, pouze napouštíme bezbarvým olejem či voskem pro jeho ochranu a zvýraznění kresby. Stejně tak betonové stěrce dopřáváme její charakteristickou podobu. I při zachování stejné technologie, jsou její odstín i struktura pokaždé trochu jiné. Takže každý výrobek je vždy originál. Naše produkty vyrábíme s upřímnou radostí z tvorby. Užíváme si momentů, kdy se propojí práce hlavy a rukou. Možná tenhle pocit někdo z vás budete znát…

Jsme opravdu puntičkáři, takže precizní provedení je u nás samozřejmostí. Výrobek neopustí naši dílnu, dokud není… prostě perfektní. A do výroby nepustíme nic, co bychom si sami nepořídili domů. V tomto ohledu jsme nekompromisní. A nabíjí nás pocit, že se vám naše věci líbí.

Máme vlastní dodavatele dřeva, používáme prvotřídní lité materiály, vyrábíme si vlastní formy dle návrhů našeho designéra. Experimentujeme. Jsme samostatní, nezávislí, flexibilní a rozhodujeme se rychle. 

Způsob dopravy
Dopravu zajišťujeme prostřednictvím Zásilkovny, PPL a České pošty
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od decorist

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--