Domů Profil prodejce Mandalama
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 18 hodin.
  • Dalovice, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 3.11.2021
Město: Dalovice
Stát: ČR

Mandalama

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Něco málo o mně

Vidím v sobě obyčejného člověka s jednoduchým přístupem k životu.

Jsem tvořivý typ a baví mě zkoušet vše nové. Rozsah zkušeností, které jsem za život nasbíral, je široký. Jednou z nich je také malování mandal.

Obyčejnou tužkou jsem průběžně kreslil na papír, ale s akrylovými barvami jsem začal až mnohem později. První barevnou mandalu, díky které vznikaly další, jsem namaloval v roce 2017 v Mexiku v San Cristobal De Las Casas na zeď. Ta se jmenuje Harmonie Vesmíru a je zatím ze všech největší.

Pokračoval jsem pak už jen v menším provedení na kreslicí tvrdý papír. Během následujících měsíců  se mi v Mexiku podařilo namalovat  ještě kolekci tečkovaných mandal, kolekci sedmi barev aury a poté jsem se pustil do mandal, ze kterých měl vzniknout kalendář. Jeho posledních pět měsíců jsem domaloval až zpět v ČR. Obrazy se lidem líbily.

Původně jsem začal malovat jen pro sebe a protože mě to bavilo. Na začátku nebyly žádné vize, že by ze vznikajících děl mohly vznikat nějaké produkty. Ty se začaly objevovat postupně. Nejdříve pohlednice, poté kalendář, samolepky, pexeso a reprodukce obrazů.

Však nejlepším,  a zatím největším projektem, se mi jeví nová kolekce Sedmi barev Čaker. Z té jsem nechal vytvořit krásné, kvalitní utěrky, které se díky své užitečnosti, hodí do každé domácnosti.

Věnuji se také tvorbě jiných produktů, kterými jsou například mastičky, tinktury, křenové pasty, jablečné přesnídávky, datlové tyčinky a jiné. Vše v té nejlepší kvalitě pro naše těla i duše.

Naučil jsem se ke všem lidem chovat stejnou úctu a většině tykám. Nediv se proto, že  tykám i tobě a tykej mi také.

Přeji, ať je nám všem dobře, vážíme si sebe i života a všeho a všech okolo nás.

Mandalama
Něco málo o vzniku projektu

Zrodil jsem se teprve nedávno. Za posledních pár let kdosi namaloval spousty mandal. Postupně z jejich reprodukcí vyráběl různé produkty. Nabízel je po známých, nebo na festivalech. Jakmile však vznikl projekt mandalové utěrky, začalo se najednou řešit, jak a kde se budou prodávat. Spousta lidí si myslelo, že v dnešní internetové době je nejlepší internetový obchod.

Rozhodování, zda ano či ne, bylo nekonečné. Aby se ale utěrky a další výrobky dostaly mezi co největší počet lidí, nebyla jiná možnost. A tady přichází na řadu vznik mého jména. Nějak se celý projekt přeci musí jmenovat, a bylo by pěkné, kdyby jasně vyjadřoval, co se bude nabízet. Andrejka s Michalem dali hlavy dohromady a během chvilky bylo na světě jméno Mandalama. Je to jako mandala + lama ( zasvěcený budhistický mnich ). Zní to dohromady moc pěkně a každý si v tom jménu může najít, co chce. Jako logo přimalovali můj obličej a mandalama spatřil světlo světa.

Teď jsem tady pro tebe. Můžeš se jen tak dívat, nebo si můžes číst. Můžeš i nakupovat a podpořit tím novou tvorbu a výrobu dalších zajímavých produktů z mandal.

Celý projekt Mandalama zastřešuje sestra, která provozuje firmu Pohodová účetní.

Přeji ti rovnováhu v životě a hodně štěstí

Způsob dopravy
Zásilkovna, zboží je balené v ekologických a snadno recyklovaných obalech.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mandalama

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--