Domů Profil prodejce zamyslenko
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Nové Město na Moravě, ČR
  • 456 prodaných kusů
  • 94% kladných hodnocení
Hodnocení: (37) 94%
Nadšenci: 17
Aktivita: aktivní
Prodáno: 456
Registrace: 11.11.2021
Město: Nové Město na Moravě
Stát: ČR
Důležitá informace: Prosím kontrolujte si své emaily. Chodí tam informace ohledně platby a odeslání objedávky. Případně Vás tam kontaktuji i já. - momentálně mám zpomalené tempo u objednávek z důvodu přípravy na státnice. Objednávky ale vyřizovat budu, pouze ne tak rychle. :)
DOVOLENÁ
Dobrý den, od 1.4.2024 cca do 30.6.2024 bude vyřizování objednávek pomalejší. Vaše objednávka ale bude odeslána, pouze ne tak rychle. Připravuji se na státnice, děkuji za pochopení.

zamyslenko

/ Prodávající
Novinky
1088364
1.1.2024 Aktuálně jsou na eshopu slevy! Stačí ve vyhledávání na mém obchůdku zakliknout kolonku "zlevněné zboží" a všechny se Vám tam zobrazí. Navíc je tento měsíc sleva na znamení zvěrokruhu - ryby, vodnář. Stačí si tedy u mě vyhledat tyto znamení a můžete nakupovat :)

Zdravíčko!Svítíčko sluní

Vítám Vás ve svém malém obchůdku, který provozuji ze svého skromného bytečku při studiu vysoké školy. Náramky jsou mojí slabinou a předností zároveň. Je to má vášeň, ale i pokladnička (protože to, co utratím za materiál je nehorázné Brečí smíchy). Proto bych je Vám zde moc ráda nabídla.

Snažím se, aby si mé náramky mohl dovolit velký okruh lidí. Ať už chudí studenti, maminky na matěřské, senioři nebo jen lidé, kteří nechtějí si na drobný dárek brát půjčkuŠklebí se smíchy. Nabízím tedy náramky a další výrobky (pokud jsou zrova na skladě) za velmi přátelskou cenu.

Pokud byste si nevybrali z mé nabídky nebo by Vám u některého druhu chyběla Vaše vysněná barvička, stačí mě kontaktovat a já už vše zařídím!

Stejně tak je to s velikostmi - dětské, standartní, nadměrné. Standartní dospělé náramky jsou dlouhé cca 14 cm, zvětšit jdou ale dvojnásobně. Tudíž cca na 30 cm. V případě, že potřebujete náramek menší nebo větší - nebojte se mě kontaktovatVyplazuje jazyk

Nebudu to zde více okecávat. Na závěr pouze děkuji za Vaši návštěvu a užijte si nakupování!Srdce

Způsob dopravy
Balíčky zasílám do ČR: - zásilkovnou (79,-) - Českou poštou doporučeným psaním prioritním (85,-) - poštou obyčejně za 30,-(zde za případné ztracení zásilky Českou poštou neručím) - Balíkovnou za 65,- do ČR. Co se týče Slovenska, tak tam zasílám prostřednictvím zásilkovny za 85,- (v tomto případě mi piště na instagram či Facebook, objednávku je nutné vyřídit tam.) Šperky Vám přijdou v obálce. Každý šperk bude uložen navíc ještě v papírovém / plastovém ozdobném sáčku, aby se více zabránilo případnému poničení. Spolu s výrobkem v obálce najdete i informace k užívání a malý dáreček.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od zamyslenko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--