Domů Profil prodejce Santiel
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Liberec 12, ČR
  • 14 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 33
Aktivita: aktivní
Prodáno: 14
Registrace: 14.5.2010
Město: Liberec 12
Stát: ČR

Santiel

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Vítejte v mém dětském světě Šlápnul vedle

 

Jmenuji se Jana a šití se v podstatě věnuji od svých pěti let, kdy jsem jako malá holčička koukala mamince pod ruce, když šila. Od malička mě bavilo vymýšlet cokoliv, co se dalo ušít. Sama si občas dělám návrhy a posléze je realizuji buď pro sebe, nebo pro potencionálního zákazníka Usmívající se

V současné době se spíše věnuji tvorbě pro děti. Ať už to jsou hračky, jako meďánkové, panenky, polštářci, tužky atp., tak povlečení do postýlky spolu s mantinely, deky a fusaky do kočárku. Šiju i oblečení na děti - spíš na ty malinké. Občas s chutí i něco upletu, takže zde budete moci vidět i mé pletené věci. Opět vše na malé děti.

Materiál používám především příjemný na omak a s nenáročnou údržbou, hlavně tedy 100% bavlněné plátno různých barev nebo Nicky (semišová teplákovina), nebo bavlněnou teplákovinu a mikrovláknový plyš ( po vyprání nemění tvar a krásně hřeje). Pletu buď z příze Elian klasik nebo Elian Nicky.

Všechny materiály předem přeperu v prášku určeném pro děti, stejně tak přidávám i aviváž pro hebkost a příjemnost materiálu. Vše je vyrobeno v nekuřáckém prostředí.

Veškeré mé práce dělám s láskou a výsledek si vždy nechám zhodnotit mým malým synem, který když udělá " Jé, mami! Usmívající seUsmívající seUsmívající se" s velkým úsměvem a očkama dokořán, tak vím, že se mu to líbí a snad bude i jiným dětem :). 

Na přání a dle domluvy můžu zpracovat i vámi vybraný motiv/námět do podoby hračky či aplikace na deku, povlečení, tašku - možností je nepřeberně, prosím kontaktujte mě VP Usmívající se

 

Přeji příjemné pokoukáníčko a nakupování Usmívající se

Krásny den Vám přeje Santiel, což je i má značka Usmívající se

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně, nebo jako obchodní balík. Zboží je zabaleno v krabici nebo v bublinkové folii.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Santiel

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--