Domů Profil prodejce Mystraw
  • Prodejce od r. 2022
  • *neuvedeno*, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 10.1.2022
Město: *neuvedeno*
Stát: ČR

Mystraw

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

♡ Designová brčka vyráběná v Čechách ze skla nejvyšší kvality. Vhodná k pití studených i horkých nápojů.  V různých průměrech a délkách, aby vyhovovala každé příležitosti. ♡

Plastu už máme všichni dost.. i planeta. Sklo je 100% recyklovatelný materiál. Používáním skleněných brček šetříme přírodu, zbytečně nespotřebováváte a nevyhazujete plast na jedno použití. Plastové ostrovy v oceánech už dosáhly takové míry, že se nad tím začínají pozastavovat vlády zemí! Navíc je tu další aspekt, který souvisí s českou výrobou – dopravou na krátké vzdálenosti snižujeme ekologickou stopu.

Pediatričtí terapeuti jsou pro brčko. Tvrdí, že pití brčkem podporuje sací reflex, posiluje stejné svaly v ústech, které slouží k mluvení. Děti dřív mluví a lépe vyslovují. Spoustu maminek nám potvrdilo, že děti milují pít tímto způsobem. Záleží na rodiči, jak se rozhodne, a zdali se cítí na svěření brčka dítěti, samozřejmě doporučujeme dozor. Brčko není vhodné pouze pro kojené děti, těm brčka nedávejte. Proč? Napsali jsme o tom. Sklo je silnostěnné, kvalitní, pevné a jako materiál průhledné, takže umožňuje vidět, jestli dítě pije, či nikoli. Díky různým průměrům a délkám vyberete vhodný kus úměrně aktuálním schopnostem dítěte.

Způsob dopravy
Zásilkovna ČR: 79 Kč DPD: 89 Kč Česká pošta: 119 Kč
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mystraw

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--