Domů Profil prodejce R.Pekarík
  • aktivní prodejce od r. 2022
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Frýdek-Místek, ČR
  • 8 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 10
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8
Registrace: 15.4.2022
Město: Frýdek-Místek
Stát: ČR

R.Pekarík

/ Prodávající
Novinky
1007349
10.5.2022 Právě dnes jsem předal spokojenému zákazníkovi, na zakázku vytvořený Coffee table ( malý odkládací stolek). Pokud by jste měli zájem mrknout odkaz na video zde: https://youtu.be/lvuGaHxB...

Vítám vás v mé galerii

Rád bych vám zde nabídnul své výrobky u kterých mohu zaručit jedinečnost každého jednoho kousku, protože jde o kombinaci dřeva a epoxidové plyskyřice.

Takže stejně jako nenajdete na světě dvě naprosto shodné kousky dřeva, stejně i já mohu zaručit, že na světě nebude jiný stejnýkousek. Pokud se rozhodnete, aby zveleboval váš byt a dělal vám radost, jednoduše si jej objednejte a já se postarám o pečlivé zabalení a odeslání v co nejkratším možném čase.

Jelikož nedělám sériovou výrobu a jde mi spíše o zábavu a relax, nejsem ničím tlačený, takže mám dostatek času věnovat každému dílu tolik času, kolik si zaslouží a o to více mohu být pečlivý při jeho výrobě.

Budu rád, když se Vám mé práce budou líbit.

S pozdravem Radek

Zasílám přes Zásilkovnu, nebo je možné převzetí osobně s možností prohlídky před koupí ve Frýdku Místku, bez poštovného.

Zde můžete vidět výrobky, které již sice nejsou k dispozici, ale fotografie vám mohou pomoci v lepší představě o mé tvorbě. Můžeme se následně domluvit o výrobě konkrétního originálního kousku pro vás.

Servírovací prkýnko  ,,Shivovy oči,,Servírovací prkýnko ,,Shivovy oči,,Stojánky na čajové svíčkyStojánky na čajové svíčky

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od R.Pekarík

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--