Domů Profil prodejce Nuutaka
  • Prodejce od r. 2022
  • Mohelnice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 5.10.2022
Město: Mohelnice
Stát: ČR

Nuutaka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dělám ručně vyráběné dekorace z nepálené hlíny. Řídím se minimalistickým a moderním stylem. Mé dekorace se hodí do každého interiéru, jelikož jsou v základních barvách jako je černá, bílá a šedá. Některé výrobky jsou barevnější a nadchnou kreativní duše. Na váš požadavek namaluji výrobek dle vašich představ.

 

Zakládám si na tom, aby mé výrobky byly originální, ale zároveň jednoduché. Nápady vymýšlím sama a baví mě experimentovat. Výrobky jsou z kvalitní hlíny a vždy je před prodejem kontroluji, zda nejsou popraskané nebo jinak znehodnocené. Takový výrobek bych vám nikdy do rukou nedala.

 

 

 

 

Jmenuji se Nela Kubíčková, jsem mladá tvořivá duše a zde můžete najít a zakoupit si mé výrobky. Začala jsem poměrně nedávno, již mě bolely ruce od klávesnice a oči jsem měla unavené od monitoru. Potřebovala jsem se odreagovat, vzít něco do rukou a stvořit reálnou věc, ne pouze digitální.

 

Začala jsem vyšívat, ale nebylo to úplně ono. Objednala jsem si hlínu a první výrobky šly na aukci pro útulek Felisicat v Ústí nad Labem. Hlína mě začala bavit. Do budoucna určitě vyzkouším i jiné techniky. Ráda tvořím pro ostatní a vymýšlím nové kousky.

Způsob dopravy
Česká pošta nebo zásilkovna
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nuutaka

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--