Domů Profil prodejce Versea ART
Kateřina Kaspříková
  • Prodejce od r. 2022
  • *neuvedeno*, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 10.10.2022
Město: *neuvedeno*
Stát: ČR

Versea ART

/ Prodávající
Novinky
1027236
12.10.2022 Také rádi kupujete dárky a nebo děláte druhým radost?

Jen někdy nevíte, co pořídit, aby to bylo osobité, originální, praktické a mělo to punc luxusu?

Proto jsem vytvořila značku Versea ART. Abych mohla dělat radost i vám..

Těším se!
Vaše Kateřina

 

Maluju radosti všedních dnů a veršovánky nocí...

 

Kdo stojí za Versea ART? 

Vlastně jsem sem na planetu Zemi nechtěla. Prokousávala jsem se dětstvím dost obtížně a většinu času unikala do světa fantazie díky čtení a toulání v lese. A díky toulkám štětce po papíře. Nejen po něm. Pomalovala jsem vše, co mi přišlo pod ruku. Pomalovala, pokreslila, popletla, pošila... a pak darovala. Dělání radosti druhým je to, co miluju od malička. Nějak opravdově, až do morku kostí. Vymýšlení dárků mne baví. Dlouze pozoruji, co kdo má rád, co ho baví.. jakmile zmíní, že se mu něco líbí, můj mozek si to zapíše do svých hlubin a v pravý čas vytvoří nápad. Řekla bych, že tohle je můj talent. Fakt. 

Jenže! 

Pak jsou tu třeba miminka. Mám děti celkem čtyři. Tak o tom něco fakt vím, věřte mi. CO pořídit miminku? Aby to nemělo sotva pár měsíců, případně aby to nemělo desetkrát? Moje děti třeba dostaly každý tak 5 muchláčků usínacích. Nepoužívaly žádného. Nula. Muchláčci chudáčci kde jim je konec...? A mě tyhle množící se dárky jen štvaly. Mám ráda minimalismus, třídění, ochranu přírody, udržitelnost... tak CO proboha dát miminku? 

A pak jsem to vymyslela! Možná nevyspalým mozkem, možná prostě jen blbou pamětí a množstvím 4 jsem zjistila, že nejsem schopna pamatovat si okolnosti narození mých dětí. Datum ještě zvládám. Ale přesný čas? Míry? Váhy? UF! 

Tak jsem vytvořila z mého pohledu naprosto geniální věc! Začala jsem malovat obrazy dětem a miminkům na míru. Má to tvar kruhu.. jak symbolické.. a uvnitř je vše, co potřebujete vědět vy i vaše děti, aby si v pubertě mohly googlovat ascendenty, horoskopy, to jak se hodí k tomu borci z áčka a tak.. pamatujete? 

A má to několik výhod. Nejen, že už nikdy nebude problém s přesným časem narození... ALE! Je to malé, skladné, vyrobené v čechách, nikdo nemá úplně stejné... a.. je to krásné... a děti to milují. Vím to, protože už ho mají nejen úplná miminka, ale i děti větší. A ty svůj názor umí vyjádřit naprosto přesně. AU. Někdy. V tomhle případě mně jejich radost a to, jak své obrázky opatrují a sem tam stěhují po domě, hluboce dojímá. 

Tak. Proto jsem tu. Aby mohlo mít radost více dětí a aby vaše starosti ohledně dárků pro ně byly menší. Už tak je život někdy dost složitý. A já ráda věci zjednodušuji.

S láskou,

Vaše Kateřina

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Versea ART

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--