Domů Profil prodejce bytí-v-barvách
  • Prodejce od r. 2022
  • Nýrsko, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 3.12.2022
Město: Nýrsko
Stát: ČR

bytí-v-barvách

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, 

jmenuji se Jitka a název mého profilu "Bytí-v-barvách" vystihuje to, co Vám mohu nabídnout. Slunce nám posílá světlo a světlo, to jsou barvy, to je život :)

Již několik desetiletí se zabývám osobním rozvojem, jsou mi blízké : automatická kresba energetických obrázků a obrázků s poselstvím, malování mandal jako pomocníků osobního rozvoje, perokresba, neurografika, kresba pastelkami, energie přírody, turistika, fotografování, práce s lidmi. Proto vedu kurzy relaxačního malování, spolupracuji na tvorbě didaktických materiálů pro děti v oblasti environmentu, organizuji a vedu víkendové workschopy v ženských kruzích s různou tématikou, pořádám výstavy své i mých klientů...

Tvořím osobní mandaly na míru - po předchozím kontaktu a domluvě se zákazníkem. Mandala pak působí jako harmonizační podpora na Vaší cestě životem.

Je možno si vybrat z mé tvorby sygnované originály, kvalitní tisky na plátno, či papír nebo kopii ke ztažení ve vysoké kvalitě.

Baví mě být součástí i Vašich životů :)

 

Preferuji, po zkušenostech, služby Zásilkovny. Obrazy balím do bublinkové folie a kartonu. Ideální je, se v poznámce domluvit na způsobu dopravy, aby to bylo pro Vás nejlepší :)

Způsob dopravy
Česká pošta, Zásilkovna, PPL, balík
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od bytí-v-barvách

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--