Domů Profil prodejce Barunička-scrap
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Žďár nad Sázavou, ČR
  • 4129 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (220) 100%
Nadšenci: 518
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4129
Registrace: 13.6.2010
Město: Žďár nad Sázavou
Stát: ČR
Důležitá informace: ¤ Prozatím nevystavuji k odesílanému zboží faktury!

Barunička-scrap

/ Prodávající
Novinky
861516
1.2.2020 OBCHOD ZNOVU OTEVŘEN - HURÁ! ... Po téměř 3 letech, po dokončení studií, po 2. mateřské dovolené...rozjezd bude pozvolný, než se do toho opět plně dostanu. Děkuji za trpělivost a důvěru;o)

Vítám Vás v mém malém obchůdku s papírovými poklady!

Ráda bych Vám, milé zákaznice, nabídla vlastnoručně vyrobená papírová potěšení. Tvořím pro radost, tvořím s láskou, tvořím pro Vás! Pečlivost je mým přítelem, trpělivost mi stojí při práci po boku, kritičnost bych mohla rozdávat, jen mi chybí dochvilnost, tu ale naštěstí při vyrábění nepotřebuji ;o)

První přáníčka jsem začala vyrábět v době, kdy jsem si uvědomila, že se mi okoukaná a strojově vyráběná přání v obchodech nelíbí. Chyběl v nich šmrnc, jedinečnost a něco...osobního. Toto všechno jsem začala vkládat do svých prvních vlastnoručně vyráběných přáníček a vždy jsem se setkala s kladnou odezvou ze strany obdarovávaného. A i to je jeden z důvodů, proč mne teď můžete najít zde.

Na Fleru jsem začínala s prodejem šperků. Poté se má výroba přesunula k papírovému tvoření, až mne pohltila úplně. Místo korálků, které prozatím leží v krabici a čekají na svůj velký návrat, zaujaly teď na nějakou dobu papíry, razítka, inkousty, lepidla, nůžky, ...

V mém druhém ochůdku Barunička si můžete vybrat některý ze škály vlastnoručně vyrobených šperků.

Při nákupu v obou obchůdcích Vám bude poštovné účtováno jen jednou!

Děkuji za návštěvu, Vaši přízeň a případný nákup! :o)

Způsob dopravy
¤ Zboží odesílám Českou poštou v bublinkové obálce či papírové krabičce - mnou doporučený způsob dopravy naleznete v informacích u zboží ¤ Zboží odesílám cca do 7-14ti pracovních dnů od zaplacení objednávky (tzn. připsání částky na můj účet) ¤ POKUD SI PŘEJETE ODESLAT ZBOŽÍ OBYČEJNĚ, VZDÁVÁM SE VEŠKERÉ ZODPOVĚDNOSTI ZA DORUČENÍ ČI NEDORUČENÍ ZBOŽÍ ČESKOU POŠTOU - tyto zásilky již nejsou v databázi České pošty dohledatelné ¤ Zboží ráda předám po domluvě i osobně ¤ POKUD DLE MÉHO SOUDU NEZVOLÍTE VHODNÝ TYP BALNÉHO A POŠTOVNÉHO, BUDU VÁS O TOM INFORMOVAT A DOMLUVÍME SE NA PŘÍPADNÉ ZMĚNĚ VNITŘNÍ POŠTOU
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Barunička-scrap

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--