Domů Profil prodejce bibika
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Praha 4 - Újezd, ČR
  • 162 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (88) 100%
Nadšenci: 572
Aktivita: aktivní
Prodáno: 162
Registrace: 14.6.2010
Město: Praha 4 - Újezd
Stát: ČR

bibika

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Krejčovský atelier Bibika vznikl pro Fler nedávno, ale naše krejčovství je na tomto světě již od roku 1992. Dobrých 20 let! Za tu dobu jsme prošli velmi dlouhou cestu krejčovským řemeslem. Cesta to byla všelijáká. Na počátku plná nadšení a sladké, omamné vůně kvetoucích pampelišek, hluchavek a fialkových rozrazilů. Do kopce i z kopce dolů kolem jehličnanů a temných křovin, aby za zatáčkou čekal pohádkový les plný ostružin, malin a jahodníků. Prostě stále jdeme a stále nás to baví.  Radost z toho, že se k nám vracíte a jste spokojeni nás žene dál… .

      Každý kousek, který tu uvidíte je možné vytvořit přímo na vaše míry. Střihy si konstruujeme sami, nepoužíváme střihové přílohy z časopisů. Tvoříme střih přímo na konkrétní postavu nebo konfekční velikosti. Všechny oděvy jsou precisně, profesionálně zpracované naší paní krejčovou. Vybíráme pouze kvalitní materiály. Náš cíl je kvalitní český výrobek, který vám dobře padne.   

 

 

Teď něco z litery zákona:

Dle zákona  je možné do 14 dnů ode dne doručení zboží vrátit bez udání důvodu. Zboží musí být nepoužité a nepoškozené a v žádném případě se zpět neposílá na dobírku. O záměru vrátit zboží je vhodné informovat prodejce předem, aby mohl být stanoven další postup v dané věci - tedy adresa, na kterou zboží poslat, a způsob vrácení peněz. Vrací se pouze cena zboží bez poštovného.

 

 



">logo

stáhnout mp3

Způsob dopravy
Po připsání Vaší platby na účet, posílám zboží do týdne Českou poštou. Zboží balím podle druhu modelu do obálky s bublinkatou folií nebo do krabice. Vše posílám doporučeně nebo jako obchodní balík do 2 dnů.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od bibika

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--