Domů Profil prodejce renda39
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Brandýs nad Labem, ČR
  • 267 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (31) 100%
Nadšenci: 104
Aktivita: aktivní
Prodáno: 267
Registrace: 9.7.2010
Město: Brandýs nad Labem
Stát: ČR

renda39

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, jmenuji se Renata a korálky jsou můj koníček (teda kobyla pažravá těhotná ), a ráda bych se o svou radost podělila i s vámi. Na Fler jsem se zaregistrovala v roce 2010 jako nakupující, a nyní jsem vám přišla nabídnout i něco ze své tvorby. Pokud se vám líbí moje tvorba, ale chcete třeba jinou barvu výrobku, neváhejte mne kontaktovat (v případě větší tvorby na zákázku si po předchozích zkušenostech říkám o zálohu).

Hm, co bych tak o sobě...

Už před mnoha lety na základní škole jsem dělala prstýnky, náramky a náhrdelníky z korálků a rokajlu na vlasci, více materiálu tenkrát v obchodech nebylo, a to jsem najednou byla ve třídě mezi holkama nejoblíbenější a každá se mnou kamarádila . Potom jsem na korálky na dlouho zapomněla, až jsem jednoho dne při brouzdání internetem náhodně objevila korálkárnu a do vteřiny jsem věděla, že tam půjdu na kurz.

Nyní už sama vedu kroužek korálkového šití v místním domě dětí a mládeže, měla jsem také návody v korálkovém časopise a... mám toho psaní o sobě dost, jdu radši tvořit .

Kromě tohoto profilu s hotovými šperky mám ještě tento profil s materiálem.

Zde bych vám ráda napsala něco o vlastnostech a údržbě bižuterních šperků.

Kovodíly jsou vyrobeny z tzv. bižuterního kovu, což jsou různé slitiny, s různou kvalitou galvanizace. Snažím se kupovat spíše ty kvalitnější, při nákupu díly prohlédnout a promnout v prstech, zkontrolovat pohledem. Ale kolikrát, ze stejného obchodu pod stejným objednacím číslem, přijde jiná kvalita, nýty jsou jednou tvrdé a příště měkké, jednou časem zčernají, jindy se galvanizace ošoupe a vykoukne měď... Také některé korálky bývají pokovené nebo jinak povrchově upravené, vlastností kůže je ztvrdnutí a zpuchření po namočení, šňůrky se časem třepí...

Co s tím? Aby šperky vydržely co nejdéle, je potřeba dodržet jen pár jednoduchých rad:

Šperkům nejvíce škodí vlhkost, takže je dobré sundávat a uklízet bižuterii po příchodu domů, nesprchovat se s ní, nemýt v náramku nádobí, nenechávat bižu v koupelně (ale ani v kuchyni, kde jde pára z vaření)... Dobré je šperky uchovávat zavřené, nejlépe v zipových sáčcích na suchém tmavém místě (krabičky, šuplíky...). 

Mechanickým poškozením nejvíce samozřejmě trpí náramky, které při spoustě činností dokážeme hezky ošoupat nebo i roztrhnout, takže je na každém, jestli je při práci sundává, nebo s rychlým zničením počítá Úsměv. Náhrdelníkům a náušnicím nejčastěji hrozí zamotání do šály nebo popruhu kabelky, zaháknutí za knoflík svetru..., šperky také někdy neodolají dětským ručkám a domácím mazlíčkům, tak dávejte pozor.

A nakonec chemie: asi 10% lidí má agresivní pot, s tím nenaděláme nic, ale můžeme zabránit styku s chemickými přípravky: brát si šperky až po nalakování vlasů, po vsáknutí parfémů, tělových mlék, krémů..., dále nenosit bižuterii do agresivního prostředí s výpary - např. kadeřnictví...

A to je asi všechno. Přeji vašim šperkům dlouhý život Úsměv. Renata

 

 

- Nakoupili jste u mne v posledních šesti měsících alespoň za 300,-? Napište mi, vygeneruji vám osobní slevu na celý sortiment.

Na jednu objednávku lze použít jen jeden slevový kód.

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám doporučeně Českou poštou, pečlivě zabalené proti poškození, obvykle do týdne od přijetí platby (není-li u zboží napsáno, že vyrobím na přání).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od renda39

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--