Domů Profil prodejce Atelier MozaikUm
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 72
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 21.7.2010
Město: Brno
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení naši příznivci :-), teď máme menší tvůrčí pauzu. Sami z toho nemáme radost, ale mozaika je bohužel koníček natolik bordelózní, že vyžaduje speciální podmínky. Takže čekáme, až se nám podaří naše dílnička vytopit alespoň na 10 stupňů a v mezičase vymýšlíme s čím přijdeme na jaře. Nedávno se nám stalo něco neuvěřitelného. Ježíšek, ten drobek, nám přinesl na Vánoce hrnčířský kruh. Pořád nechápeme jak to zvládl, kruh váží téměř metrák, ale máme obrovskou radost. Především z toho, že uz nebudeme limitováni standardními, nudnými hranatými květináči, kterých jsou plné obchody, ale budeme moct do naší tvorby vložit ještě více ruční práce. Těšíme se na jaro.

Atelier MozaikUm

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme dva veselí a hodní lidé kteří měli štěstí a potkali se jednoho večera na toaletě restauračního zařízení se šermířskou tématikou.

Pod vlivem alkoholu v sobě nalezli zalíbení a vzniklo krásné přátelství, které vyústilo ve společný koníček - MOZAIKU.

Mozaiky ktreré děláme, se snažíme aby byly i funkční, proto mozaikujeme především květináče, vázy, stoly, zrcadla atd....

Náš styl není vyhraněný a postupně se utváří, proto v naší tvorbě můžete najít mozaiky z nalezených kusů kachliček ledabyle poslepovaných k sobě, kýčovité květináče s květinovými motivy i precizně vyštípávané abstraktní vzory.

Nejoblíbenějším našim materiálem jsou však Paběrky, jejichž získávání ještě přidá na jejich hodnotě.

Jsme jedni z mála lidí, kteří velice smutní nad dokončením rekonstrukce ulice Husové a Pekařské v Brně, jelikož tato byla pro nás nevyčerpatelným zdrojem krásných kusů, které jsme promrzlými prsty vybírali ze stavební suti, nosili si je domů (v lepším případě) zabahněné a zde je s láskou čistili a radovali se z nich.

Kristina Líšková & Filip Havlíček

Způsob dopravy
Poštovné jsem nastavila na 90 Kč, do kterých by se měla většina našich výtvorů vejít, záleží však na váze každého předmětu, větší mozaikované květináče kolikrát rádi překročí i 10kg.O konkrétní částce za poštovné Vás případě zájmu o koupi budu informovat.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Atelier MozaikUm

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--