Domů Profil prodejce HUBERTA
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Plzeň, ČR
  • 46 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 37
Aktivita: aktivní
Prodáno: 46
Registrace: 30.9.2010
Město: Plzeň
Stát: ČR

HUBERTA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.


Dobrý den,

jmenuji se Lenka a vítám Vás na mém profilu.K mím koníčkům patří rodina,která je na prvním místě a hned v závěsu jsou korálky,malé i velké,menší i větší.Korálkům jsem propadla v době těhotenství a od té doby tvořím a tvořím.Věnuji se ketlování,navlékání,šití...šperkovnice už je naplněná k prasknutí,ale tvoření se pro mě stalo jakousi závislostí a proto své výtvory nabízím zde,třeba se někomu z Vás zalíbí a udělají Vám radost stejně jako mě dělá radost jejich tvoření.

Pokud byste měli zájem o zboží,které je již prodáno,jinou barevnou kombinaci,nebo jinou délku,kontaktujte mě,určitě se domluvíme.Stejně tak není problém dodělat třeba naušnice k náramku,ze sady koupit jen naušnice,nebo udělat celou sadu...!

Naušnice neobsahují plastové zarážky,pokud je budete chtít,napište mi to do objednávky a já Vám je zdarma přidám.

Poslední dobou se také věnuji háčkování čepiček a hraček. Začalo to čepičkou pro mou dcerku,když mi v obchodě nic nepadlo do oka, pak pár čepiček pro prcky kamarádek a od té doby háčkuji a háčkuji :-)

V případě,že si objednáte zboží od uživatele //www.fler.cz/martatena platíte pouze jedno poštovné,určitě nakoukněte,tvoří krásné šperky s duší!

Vzhledem k tomu,že prodávám své zboží i jinde,může se stát,že vystavený kus nestačím stáhnout z prodeje,v tom případě Vás budu kontaktovat a domluvíme se co dál :-) Děkuji za pochopení!

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou v bublinkové obálce. Po špatných zkušenostech NEZASÍLÁM NA DOBÍRKU!!! (pokud nemáte založen účet,můžete peníze poslat přes Českou poštu)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od HUBERTA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--