Domů Profil prodejce miona91
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • České Budějovice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Registrace: 3.10.2010
Město: České Budějovice
Stát: ČR

miona91

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Dobrý den!

Zelené srdceVítám Vás ve svém obchůdkuZelené srdce

 

 

Jmenuji se Mika a zabývám se výrobou Shamballa náramků

Proč Shamballa? Název Shamballa je odvozen od mýtického království, ve které věří tibetští buddhisté. Toto místo je symbolem osvícení, míru a dokonalosti.

I když je v mnoha případech Shamballa náramek chápán jako módní doplněk, řada lidí jej nosí z mnohem hlubších důvodů. Každý náramek má své jedinečné schopnosti, záleží na použitém materiálu.

V každém náramků je kousek smyslu bytí na tomto světě - bezpodmínečná láska k sobě i k druhým a ochota pomoci. Již nějakou dobu se zabývám působením energie minerálních kamenů a také jsem absolvovala Reiki I. st. umožňující mi využívat harmonizující energii, kterou mohu předávat druhé bytosti.

Každý druh minerálního kamene vibruje na určité úrovni a má proto specifické účinky. Ráda pro vás zhotovím náramek, ať už je vám nějaký druh kamene sympatický nebo by jste rádi nosili ozdobu, která má nějaký význam. Nebo hledáte nějaký smysluplný dárek pro své blízké? Minerály také můžou být vašimi pomocníky při řešení různých trápení a ve formě náramku je budete mít u sebe každý den. 


Je třeba si uvědomit, že náramek za Vás problémy nevyřeší, pouze může podpořit vaši víru v odstranění daného problému. Pokud mu tento cíl dáte a budete ho takto každý den vnímat, bude Vám nápomocen. Pečujte o něj jako o svého přítele a vnímejte jeho sílu.

 

Možnost osobního předání

Osobní odběr zboží je po domluvě možný v Českých Budějovicích. 

 

Výroba

K výrobě náramků používám jedině přírodní minerální kameny, které nejsou žádným způsobem dobarvovány. Z tohoto důvodu může jejich barevná intenzita kolísat. Tyto kameny pocházejí ze zaručeného zdroje, i minerální kameny se totiž dají padělat.

Minerály před výrobou náramku vyčistím od případné negativní energie a poté je nabiji novou, čistou energií podle druhu minerálu buď na slunci, ve stínu nebo v noci za svitu luny. Náramek tak k Vám poputuje zcela očištěn a připraven předávat pouze své krásné vlastnosti. 

Na pletení náramků používám dva druhy materiálu.

Voskovaná bavlněná šňůra - k dispozici je velká barevná škála, od jemných pastelových tónů až po syté barvy. Na náramku vypadá více přirozeně, ale voskovaný povrch časem vymizí a šňůra zmatní. Není to na škodu, ale pokud chcete náramek, který bude vypadat více elegantně, vyberte si nylon. 

Nylonová šňůra - jasné zářící barvy, ale menší výběr. Nylon se neopotřebovává tak rychle, to znamená, že i při dlouhodobém nošení vypadá stále jako nový.

 

Máte konkrétní přání na náramek? Ráda se s Vámi domluvím.

 

Péče o náramky

Péče o minerální kameny se liší dle jejich druhu, každý druh vyžaduje specifické zacházení. Více informací o péči obdržíte spolu s Vaší objednávkou.

 

 

Spolupracuji se Zeldou https://www.fler.cz/ze-dlane - snové výrobky z keramiky, nyní výprodej nádherných broží. Ozdobte se. 

 

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

S láskouMiluju tě!

 
Způsob dopravy
Objednávku zasílám po obdržení platby doporučeně Českou poštou, baleno do bublinkové obálky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od miona91

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--