Domů Profil prodejce Vixi
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 10, ČR
  • 24 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 241
Aktivita: aktivní
Prodáno: 24
Registrace: 13.10.2010
Město: Praha 10
Stát: ČR

Vixi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Katerina Koršunová a jsem profesionální výtvarnice.

Zabývám se ručními pracemi již od dětství - ve školce jsem ráda vytvářela překvapení z papíru pro maminku, na základní škole šila oblečky pro panenky a na střední škole oblečení pro sebe a kamarádky. Po maturitě jsem studovala obor "Módní design" na univerzitě a zatím jsem pracovala jako návrhářka v krejčovství.

Šest roků zpátky se mi otevřela možnost pracovat samostatně ve svém oboru. Ve stejnou dobu jsem objevila techniku plstění z vlny, která mne zcela nadchla. Mé nadšení z plstění se promítlo do mé vlastní návrhářské a ruční tvorby - kterou prezentuji zde. Věnuji se však také vedení kurzů plstění, na kterých zasvěcuji zájemce do této krásné techniky ruční tvorby.

Dovolte mi představit Vám moji značku Vixi.

Žijeme ve století nových technologií, ve kterém se stále cennějšími stávají věci vyrobené rukama člověka, nesoucí jeho teplo a tvůrčí energii.

Vixi – to jsou autorské výrobky z přírodních materiálů, které jsou vytvořené v jediném exempláři nebo limitovanými sériemi.

Základním prvkem tvorby Vixi je plsť. Je to velmi příjemný, pružný a lehký materiál s krásným povrchem, skládajícím se z hustě spletených vláken vlny. Plsť je obdivuhodně poddajná v průběhu výroby a velmi pevná po dokončení.

Spojení původní techniky plstění a současného designu dělá výrobky Vixi živými, pohodlnými a současně s tím – módními a praktickými.

Vixi – to pravé pro milovníky výrobků s vlastní duší.

Můj druhý profil Kroko se starší tvorbou můžete nahlédnout zde

Způsob dopravy
Po obdržení platby na účet posílám zboží doporučeně Českou poštou. Zboží máte možnost do 14-ti dnů vrátit (poštovné se nevrací). V případě jakéhokoli problému mě, prosím, kontaktujte vnitřní poštou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Vixi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--