Domů Profil prodejce Pavlína Zuzová
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 10, ČR
  • 439 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (105) 100%
Nadšenci: 413
Aktivita: aktivní
Prodáno: 439
Registrace: 14.10.2010
Město: Praha 10
Stát: ČR

Pavlína Zuzová

/ Prodávající
Novinky
763585
14.11.2018 Juchůůů! Diáře na rok 2019 jsou v nabídce! Jsi holka z města, nebo si užíváš moment a jdeš za dobrodružstvím? To jsou 3 témata letošních diářů.

...malé ilustrace je takové malé české tvůrčí tiskařství založené v roce 2010 ilustrátorkou a designérkou Pavlínou Zuzovou. Papírové produkty jsou vyráběny v malém ateliéru v Praze.

"Vytváříme papírenské produkty, které potěší, pobaví a na tváři úsměv vytvoří."

Pro ručně dělaný design produktů jsou typické realistické figurální ilustrace, které vycházejí v tematických kolekcích. Jsou inspirované starými fotografiemi, dojemnými okamžiky lidského života a módou.

Hlavními produkty každé kolekce jsou pohlednice. V posledních letech se zaměřujeme hlavně na hry a papírové vychytávky. Od pexesa, deskové hry pro cyklisty či lyžaře, až po hry do kapsy. Dětská řada je rozšířena o vystřihovací papírové panenky, pastelky a mnoho dalšího. Na konci roku jsou vydávány diáře a kalendáře na následující rok. Mezi speciální produkty patří golfové notesy a zápisníky na recepty.  

Tvoříme a ilustrujeme na zakázku s nadšením, pro jedince i firmy. Navrhujeme svatební pozvánky, zápisníky, golfové notesy, meny pro kavárny a restaurace, vizitky, kalendáře a diáře. 

 

 

 

 

Ilustrovaným projektem "Maminky celého světa / Moms of the world" bych ráda ocenila mateřství a maminky samotné. Sice nevíme, jestli bylo dřív vejce nebo slepice, ale všichni víme, že nejdříve byla naše maminka. Tímto všem maminkám skládám hold.

Když jsem byla v Holandsku, viděla jsem maminku, jak veze své děti v dřevěném truhlíku, který byl umístěn na speciálním kole. Moc se mi to líbilo. Při cestě domu jsem začala přemýšlet o maminkách a o tom, že někde maminky přepravují své děti na kole, někde v košíku, nebo v šátku. Každopádně, na celém světě v každé zemi jsou maminky, které pečují a milují své děti, chovají je, krmí, hrají si s nimi a oblékají je. Starají se o jejich bezpečí. A nikdo z nás by tu vlastně bez té naší maminky nebyl. A proto jsem se rozhodla ilustrovat maminku z každé země a tím poděkovat všem maminkám, za to, že tu můžeme být.

Pavlína Zuzová

Způsob dopravy
Zboží je standartně zasíláno prostřednictvím České pošty. Zboží je také možné osobně vyzvednout.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pavlína Zuzová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--