Domů Profil prodejce Vrabinka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Cerekvice nad Bystřicí, ČR
  • 1441 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (61) 100%
Nadšenci: 109
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1441
Registrace: 3.11.2010
Město: Cerekvice nad Bystřicí
Stát: ČR

Vrabinka

/ Prodávající
Novinky
1098483
24.3.2024 Posledních 5 ks drátovaných vajíček https://www.fler.cz/zbozi..., pokud objednáte a nejdéle v pondělí do půlnoci zaplatíte, abych objednávku odeslala v úterý ráno, tak se k vám ještě do Velikonoc dostane.

Šperky  

     Věnuji se tvorbě drátovaných šperků a dekorací. Do šperků zasazuji minerální kameny různých tvarů. K opletu používám postříbřený lakovaný drát, ale i měděné dráty a nerez.

     V mém obchůdku naleznete i náramky z minerálních kamenů a výrobky z korálků. Mohu Vám také nabídnout směs výrobků z různých technik, jako je pletení z pedigu, z papíru, artyčok, tea bag folding, frostefekt, malba na textil přes šablony, twistart, vyšívání a háčkování. Tvořím tematicky dekorace na vánoce - vánoční hvězdy a velikonoce - madeirové kraslice, drátované vejce.

     Postupně vkládám další výrobky. Pokud by se Vám zalíbilo něco z již prodaného zboží, určitě mě kontaktujte a pokud to bude alespoň trochu možné, ráda Vám vyhovím. Velmi mě potěší, když mi napíšete hodnocení za zrealizovaný obchod.

 

     

Způsob dopravy
Dle tarifů ČP nebo Zásilkovna - čajové sáčky a hvězdičky z papíru obyčejně dle velikosti a objemu obálky, magnetky a výtvory ze samotvrdnoucí hmoty jako doporučená zásilka v bublinkové obálce, ostatní zboží jako doporučený balíček, skleničky s příplatkem za křehké zboží.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Vrabinka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--