Domů Profil prodejce lucie m
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • PRAHA 9, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 16.11.2010
Město: PRAHA 9
Stát: ČR

lucie m

/ Prodávající
Novinky
693552
27.1.2018 VALENTÝNSKÉ SNÍŽENÍ CEN DEKORAČNÍCH POLŠTÁŘKŮ !

Vítám Vás ,

něco málo o mě……

Vystudovala jsem uměleckou školu, obor módní návrhářství.

Navrhování a šití modelů na zakázku se věnuji stále, ale když se mi narodila první neteř, inspirovalo mě to k vytváření věcí pro děti např. dětské kapsáře a později jsem se začala věnovat i výrobě šperků.

Výrobě pájených šperků z cínu většinou v kombinaci s minerály, kameny, ale i korálky, se věnuji přibližně 8 let.

Cínované  šperky vyrábím zásadně pouze z bezolovnatého cínu a to se stříbrem, či s mědí.          

K výrobě těchto šperků, používám jak již jsem zmiňovala, minerály, polodrahokamy, kameny, ale vyrábím i šperky ze samotných korálků.  

Šperky tvořím podle mých vlastních nápadů a návrhů, všechny jsou vyrobeny ručně a pouze mnou. Velmi ráda tvořím i přímo na konkrétní osobu, ke konkrétní příležitosti., např. ke svatebním šatům aj. 

 

Péče o cínované šperky

není  náročná, cín je trvanlivý a pokud je šperk  kvalitně vyroben, vydrží Vám velmi dlouho. K ošetření cínovaných šperků používám ihned po dodělání  Antioxidační přípravek, který zabraňujetomu, aby šperk nešednul a neztrácel svůj lesk. Cínované šperky nenamáčejte ve vodě. Pokud šperk zrovna nenosíte, doporučuji Vám uložit ho do krabičky. Šperk pak není  zbytečně vystaven vnějším vlivům. Velmi doporučuji vyvarovat se kontaktu šperku s kosmetickými přípravky,např. krémy , parfémy,  aj.. kromě jiného, některé tyto přípravky obsahují aklohol,  který škodí nejen cínu, ale i kamenům .

Stane-li se, že velikost výrobku, který jste si vybrala je pro Vás nevyhovující, není problém např. délku náramku, či náušnic upravit, dle vaší potřeby. 
Vždy pokud je to jen trochu možné, Vašim přáním ráda vyjdu vstříc.                                                              

Pokud by se vyskytl u výrobku nějaký problém( vždy se snažím tomuto předejít již při výrobě), nebo by jste měli k výrobku nějaký dotaz, neváhejte se prosím obrátit přímo na mě, ráda vám poradím a pomohu vše vyřešit.                                                                                                                  Na reklamace způsobené mechanickým poškozením výrobku( zboží), způsobené nesprávným zacházením, na tyto reklamace se záruka nevztahuje.

Způsob dopravy
Prostřednictvím Cenného psaní je možné zasílat peníze, drahé kovy a kameny a výrobky z nich, šperky a obdobně cenné věci, cenné papíry (cestovní šeky, šeky na doručitele, směnky, apod.), platební karty a poukázky na odběr zboží nebo služeb. Dodaní zboží zajišťuji pomocí České pošty- cenným psaním. Informace o dodání nebo stavu vaší zásilky jsou tak dostupné ihned následující den po dni podání zásilky. Informace o stavu zásilky je možno získat dvěma způsoby: Sledujete zásilku v systému služby ČP Sledování zásilek (Track & Trace). Nemáte-li přístup na internet, kontaktujte bezplatnou telefonní linku ČP 800 177 889. Podrobnější informace o službě samotné jsou v Poštovních podmínkách České pošty, s.p. – Základní poštovní služby (čl. 15 a další).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od lucie m

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--