Domů Profil uživatele Moni design
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 16.11.2010
Stát: ČR

Moni design

/ Nakupující
Profil

Něco o mě:

 
Jmenuji se Monika a jsem maminkou dvou krásných dětí, nyní na mateřské dovolené. K ručním pracem jsem se dostala již v mém dětství, kde jsem byla inspirována mojí zlatou babičkou. Babička ačkoliv byla pravák, měla semnou jako levačkou zlatou trpělivost a  naučila mě základům nejen pletení, ale i háčkování.

K šití jsem se dostala na základní škole, v hodinách ručních prací a po té jsem si i dala přihlášku na školu s vyučením dámská krejčová.

Na mateřské dovolené s prvním dítětem jsem se neustále zdokonalovala a učila novým návodům v pletení a háčkování. U druhého dítka jsem se díky otci dostala k patchworku a zamilovala si jej... Inspirovaná návody z netu jsem si oblíbila výrobu různých dekoračních a doplňkových předmětů.

Můžete moje umění posoudit sami a výrobky z patchworku si ozdobit svůj byt či zkrášlit Vaše ratolesti pletenými nebo háčkovanými výrobky.

 

Patchwork:

Při výrobě patchworkových ozdob používám polystyrenové koule, zvonečky, vajíčka  a další v různých velikostech, speciální patchworkové špendlíky, různé druhy stuh (obyčejné, taftové, saténové atd.) převážně od Stuha a.s. Dobruška

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--