Chilli pasta z červených a žlutých papriček Habanero z farmy Slivoň v Lotouši u Slaného, v mimořádné koncentraci.
Použití zejména jako kořenící přípravek. Na špičku nože stačí k dochucení guláše či polévky. V malém množství ochutí a příjemně zahřeje, ve větším množství např. k masu lze doporučit jen těm, kdož mají "plechové huby" nebo soutěžícím o nejpálivější chilli con carne...
Výborná do thajských, marockých, čínských, alžírských (ale i českých) jídel.
Skladovat v chladu, nejlépe v ledničce a vydrží nekonečně dlouho. Chcete-li mít jistotu, po odebrání zalijte vršek tenkou vrstvou slunečnicového oleje.
Bez konzervantů a různých chemických nechutností:-).
Složení: papričky Habanero (min. 80%), česnek, římský kmín, hřebíček, pepř, čerstvý zelený koriandr, slunečnicový olej, sůl.
Hmotnost obsahu: 55 gramů; opravdu malá sklenička.