Domů Zboží Od Maky.T

Náramek z minerálu červený avanturín + rudraksha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Maky.T

Katalogové č.: 10773723
Zobrazení: 101x
Vloženo: 3.8.2019
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Novinka - náramky z minerálů!!! :) V mém obchůdku nabízím pouze náramky z ČISTĚ PŘÍRODNÍCH, NEDOBARVOVANÝCH minerálů. !!! Podezřele levné minerály většinou nejsou přírodní, ale jedná se spíše pouze o imitace (obarvením levných minerálů se vyrábí imitace těch dražších) či o syntetické minerály (vyrobeny člověkem).

Náramek z čistě přírodních minerálů tvoří korálky červeného avanturínu (světlounce červený) o průměru 8mm a Rudraksha (semena vzácného stromu - také o průměru 8mm). Náramek je dozdoben kovovými oddělovacími korálky "vločka" (průměr 8mm).

Vnitřní obvod náramku v nenataženém stavu je cca 17 cm, je tedy ideální pro zápěstí o obvodu 15 - 16cm.

Rudraksha je semeno vzácného, věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste ve vysokých nadmořských výškách na úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii. Název rudraksha znamená v doslovném překladu „boží slza“, někdy se označuje též jako „slzy boha Shivy“ a je odvozen od legendy, kdy bůh Šiva usedl na zem a začal meditovat za 1 000 šťastných a bohatých let pro lidstvo. Když svou meditaci dokončil, začal plakat dojetím. Na místě, kam jeho slzy dopadly, vyrostly stromy, jejichž plody mají božskou energii a moc přinášet do života lidí zdraví, štěstí a harmonii. Rudraksha vytváří nevídanou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Je nápomocná pro zvládání stresu, pomáhá při odstraňování starosti a udržuje klidnou a vyrovnanou mysl. Rudraksha působí jako energetický štít, ve kterém se odráží naše energie zpět do sebe sama. Díky tomu je ideálním talismanem na cesty, jelikož nás chrání před okolními vlivy. Jelikož Rudraksha přejímá energii svého nositele, neměl by na ni nikdo, kromě vás, sahat.

Avanturín příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém. Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Náramek je navlečen na pevné elastické pružence. Uzlík bývá u většiny náramků schovaný v některém z korálků, ale jelikož některé korálky mají velmi malý průvlek, výjimečně může být uzlík vidět (je ale malý a téměř neviditelný).

Všechny moje náramky z minerálních kamenů pro vás vyrábím z minerálů čistě přírodních, bez jakéhokoli dobarvování. Jako všechny přírodniny mohou mít na povrchu určité nedokonalosti. Každý korálek (a tím pádem i náramek) je tedy originál.

Chraňte před vodou.

Další náramky z minerálů z mé nabídky najdete zde.

Menu
--