Domů Zboží Od otrisal

Čert

11 800 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od otrisal

Katalogové č.: 11079994
Zobrazení: 267x
Vloženo: 28.11.2019
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lipové dřevo, mořeno, barveno, zezadu tajný šuplík na drobnosti

v = 40cm, š = 22cm, hl = 16cm

Tento čert je čert dobrý, pozitivně laděný, nebo alespoň by měl být. Pokud vám to tak nepřipadne, tak je mi líto, ale zřejmě nemáte vůbec tušení, jak opravdický čert vypadá. No, přiznám se, že ani já ne. Tedy aspoň zatím.

Ale pokud nemáte čisté svědomí, nečejte, že skutečný čert, který si pro vás v poslední hodince přijde, bude takový, jako jej známe z filmových pohádek. Dobrácký trumbera, kterého utáhneme na nudli (na vařené, nebo dokonce na té z nosu). Jak to vidím já, bude to obrovské nahromadění záporné energie, tak obrovské, že si to nikdo z nás nedokáže vůbec představit. Možná znáte nějakého člověka, ze kterého čiší negativní energie. Který je zlý, podlý a tak nepříjemný až se z něho dělá špatně. Tak to je ve skutečnosti pouhé promile toho, co v sobě má takový skutečný ďábel! Ten musí být navíc ještě hrozně rychlý. Tak rychlý, že jej vpodstatě není vůbec vidět. Čerti totiž mají čím dál větší frmol a musí to stíhat.

No, nechci vám do toho kecat, ale myslím si, že se skoro vyplatí být hodný. Tím samozřejmě nemyslím, že se naučíte nějakou básničku, kterou odříkáte na Mikuláše. Spíš mám na mysli, že byste měli udělat vše proto, abyste neskončili jako nenapravitelný hříšník v pekle. A hříchy se myslí nejenom to, co je definováno jako nezákonné v občanském zákoníku, ale i to, co je v rozporu s Mojžíšovým Desaterem a také s dobrými mravy společnosti. Je to nejenom ve vašem zájmu, ale zejména v zájmu nás ostatních, tedy především mě.

Ale aby nedošlo k omylu. Nechci zde zakládat nějakou Ligu mravnosti s heslem „Mravnost nade vše.“ Vždyť i já sám jsem pěkný nemrava. Zejména, když si myslím, že mě nikdo nevidí. Jenom v hloubi duše doufám, že moje dobré skutky vyváží ty špatné, až přijde na to „Mene tekel...“ Ještě bych ale pro jistotu měl jeden, dva dobré skutky udělat, abych to měl opravdu sychr.

Ale vraťme se k tomuhle mému vyřezávanému čertovi a teď už můžeme rovnou říci dobračisku. V jeho zadní části jsem vydlabal otvor na tajný šuplík. Tady můžeme využít toho, že vlastně skříňka na šuplík má tvar čerta. Zejména, máme-li malé děti. V šuplíku můžeme uschovat věci o kterých nechceme, aby na ně přišly, např prezervativy apod. Kolem vámi právě zakoupeného čerta budou chodit s uctivým odstupem a rozhodně se neopováží na něj sáhnout.

V každém případě si ale i tak uvědomte, hlavně vy, hříšníci, že tohle není ten opravdický čert. Tenhle je jen ten pohádkový. Protože až přijde ten opravdický, ten opravdu opravdický čert, tak to bude PEKLO!

    Menu
    --